Tango Tv

Saako Tango Tvn näkymään Dna hubilla kaapelitalouksissa
Piia

Kommentit

• TangoTV:stä löytyy tietoa osoitteesta https://www.tangomarkkinat.fi/ajankohtaista/TangoTV-tuo-tango-ohjelmat-kotisohvalle--10.html

Vielä ainakaan ei ole tullut lisätietoa koskien lähetystä kaapeliverkossa.
    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Pitäisi saada näkyville kaapeliverkossa ilman Dna hubiakin.
    Pete
  • Valitettavasti TangoTV -kanava ei tule jakeluun DNA:n kaapeliverkkoon eikä Hubille.

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • DNA, saakos udella että miksi ei tule teidän kaapeliin tuo kanava? Monet, varsinkin vanhemmat ihmiset kyllä tykkäisi tuosta kanavasta, vaikka se onkin vain tilapäinen kanava.
    Jari
  • Lisäyksenä vielä että Elisakin tuo tuon TangoTV-kanavan kaapeliinsa ja Elisa Viihteeseen:

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/kanavamuutokset/

Joten miksi Dna ei sitä tuo kaapeliin ja Hubiin?
    Jari
  • Täällä mainitut PosiTV ja OneWay tv olisi hyvä lisätä DNA aapeli verkkoon. Joka on monien mahdollisuuksien väylä kautta boksien ja hubien.

Volvo
  • Tiedät kai että Positv on tiettyjen venäjämielisten ja koronarokotevastaisten hörhöjen propagandakanava, joten miksi sellainen roskakanava pitäisi muka saada kaapeliin ja Hubille? TangoTV:n ymmärrän että sitä varsinkin vanhemmat ihmiset kaipaa mutta että Positv? Really?
    Jari
  • Osoitteen https://www.pulsea.fi/tangotv kautta Tango -sisällöt näyttäisi saavan lisättyä Youtube -katselulistalle ja sitä myöten Hubin/Youtuben avulla TV ruudullekkin katsottavaksi.

DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Antenniverkkoon kanavia on helppo saada. Tilaa homman Digitalta ja maksaa sen, minkä Digita pyytää.
    Kaapeliverkkoon homma ei toimi samalla tavalla. Voihan sitä yrittää markkinamiehet pistää markkinoimaan kanavaa yleisellä keskustelufoorumilla.
    Toivottavasti DNA tarkistaa, onko kyseessä venäläisessä omistuksessa oleva kanava.
    PW
  • Täällä on viisi kerrostaloa yhden katolle tuli 3 uutta antennia mutta ne on suunnattu poispäin tästä taloryppäästä. DNA lähetti ohjelmia mutta ne oli suunnattu kaupunkiin.

https://youtu.be/JwU9g4GrycU
    TalkTV
  • Vaikka jotkut palatalaiset kokee vapaasti vastaanotettavan kristillisen tv-kanavan OneWay ja puolueettoman PosiTv:n probakandaksi kun ei sovi heidän maailman kuvaansa ja yrittävät päättää muidenkin puolesta olisi hyvä  lisätä maksutonta kanava tarjontaa myös kaapeliverkkoon. Myös Maaseudun Tulevaisuus TV olisi hyvä sieltä tulee mun muassa hevosurheilua.
    Tasamäki
  • Tasamäki, Positv ei todellakaan ole mikään puolueeton! Vaan täyttä roskaa ja propagandaa koko kanava! Sanoisin jopa että täysin hörhöjen kanava koko Positv!
    Jari
  • Pitääpä lukea ääneen nämä Idan ohjeet yli 90v ikäisille mummoille joilla on Doro puhelimessa 😉
    Jyrki Arosara