Siirry uusimpaan kommenttiin

Tarvitseeko palauttaa netti-boksia tai hubia, kun irtisanoin netin

Palauttaminene
Jarkko Häkkinen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Hei Jarkko, asia riippuu kokonaan tekemästäsi sopimuksesta. Jos laitteet on hankittu osamaksulla ovat nämä omaisuuttasi eikä niitä tarvitse palauttaa nettiyhteyden irtisanomisen yhteydessä, laitteiden osamaksut jatkuvat normaalisti osamaksun loppuun
    DNA Iiro palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.