Tarvitsen apua reitittimen portin avaamiseen.

Hei! Olen nyt monta päivää jo yrittänyt avata porttia reitittimessäni, mutta portti ei vain millään aukea. Reititin jota käytän on: ZTE MF286 3G/4G+. Olen yrittänyt avata porttia, jotta kaverini pääsisi yhdistymään samaan ''serveriin'' kuin minä. Portti jota yritän avata on 25565 TCP. Onko mitään asetuksia jolla tämän ongelman saisi ratkaistua.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.