Siirry uusimpaan kommenttiin

Taustamelun mykistys puhelin asiakaspalveluun

Kun olen joskus soittanut asiakaspalveluun niin välillä siellä on taustamelua jolloin en meinaa saada selvää mitä asiakaspalvelija sanoo. Voisiko väliin saada ohjelman joka poistaa taustamelun jolloin pelkkä asiakaspalvelijan puhe kuuluu?

Tämmöisiä on esimerksi Krisp jota esimerkiksi Discord käyttää: https://krisp.ai/


Antti Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.