Tehdasasetusten palauttaminen Apple

Kun nollaan iphonen takaisin tehdasasetuksiin niin epäonnistuu koska en ole yhdistänyt apple id:seen. Eli kun yhdistän uudestaan apple id:seen ja poistan kaiken tiedoston, datan ja asetukset niin poistuuko ne myös samalla toisesta nykyisestä kännykästä, jossa on samat tiedot joka on päivittäisessä käytössä?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.