DNA Rajaton 4G Teho Extra

Otin tänään Puheliittymän DNA rajaton Teho Extra,onko tässä ollenkaan EU dataa .

Kommentit

 • Liittymä avataan viikon päästä ,Tehonetti jo toimii.
 • Tuon mukaan eu-dataa ei kuulu liittymätasolla, ainoastaan käytön mukaan.

  https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/dna-rajaton-4g-teho-extra-eu-data/
 • Hei Simo!

  Kuten Asiakas 1M jo kertoikin, DNA Rajaton 4G Teho Extra -liittymän kuukausimaksuun ei kuulu EU-datapakettia vaan EU-datasta veloitetaan käytön mukaan. Ensimmäiset 8,1 Gt veloitetaan perusmaksun (0,0057 e/Mt) mukaisesti ja tämän jälkeen veloitus on 0,0074 e/Mt. Lisätietoa roaming-maksuista https://www.dna.fi/euroaming.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Kuuluuko pakettiin Messenger ja Watsap puhelut ja video puhelut ? (rajaton tiedon siirto ?
 • Hei Simo!

  Liittymän kuukausimaksuun sisältyy rajaton tiedonsiirto kotimaassa.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Kysyisin tästä liittymästä vielä, että mikä on netin nopeus?
 • Hei Knuut!

  Liittymän nopeus on 50 Mbit/s.
  DNA Ilkka palveluneuvoja
 • Voisitteko kertoa tarkkaan DNA Rajaton 4G Teho Extra -liittymään ominaisuudet, koska en löydä liittymän tuotekuvausta enään mistään. Kysyn siksi että ko. liittymä on vielä käytössä.

  Tietääkseni nämä, mutta pitääkö paikkansa ja onko tuon liittymän hinnastoa jossain saatavilla (jos on, hinnaston voi myös lähettää sähköpostiini, kiitos) ? :
  - rajattomat puhelut, teksti- ja multimediaviestit (kuitenkin max 10 000 min-kpl/kk), mutta vain Suomessa (ei Baltia, Skandinavia yms), ulkomaan käyttö tämän hinnaston mukaan?
  https://www.dna.fi/documents/753910/853456/DNA_Liittymahinnasto.pdf/5c804e84-52a8-52cd-4893-c20162d8f17f
  - rajaton nettidata, max. 50 Mbit/s download-datanopeus ( eli netistä laitteeseen päin) & max 50 Mbit/s upload-datanopeus (eli laitteesta nettiin päin), mutta ei sisällä EU-datakäyttöä (vaan erillinen laskutus siitä). Ja ulkomaan käyttö edellä keskustelussa kerrottu (Ensimmäiset 8,1 Gt/kk veloitetaan perusmaksun (0,0057 e/Mt) mukaisesti ja tämän jälkeen veloitus on 0,0074 e/Mt) ?
  - liittymän määräaikaisuus (toisin kuin DNA Rajaton 4G Teho:ssa ei määräaikaisuutta)
  - puhelinvastaajanumeron kytkentä lisähinnalla, 5€ kytkentämaksu ja 1,50€ kk-vastaajahinta ja minkä hinnaston mukaan muut lisäpalvelut ovat? Ovatko estokytkennät millä hinnoittelulla, miten usein vaihdettavissa?
 • DNA Rajaton 4G Teho Extra vastaa täysin DNA Rajaton 4G Teho -liittymää.
  Liittymän sisältö sekä hinnasto löytyy osoitteesta https://www.dna.fi/hinnastot-ja-ehdot#puhelinliittymat kohdasta "Uusmyynnistä poistuneiden DNA-liittymien hinnastot"

  DNA Rajaton 3G- ja 4G (sekä DNA Rajaton 4G Teho että DNA Rajaton 4G Teho Extra) -liittymän kuukausimaksuun sisältyy normaalihintaiset kotimaassa soitetut puhelut kotimaan lanka- ja matkaviestinverkkoihin sekä kotimaassa lähetetyt teksti- ja multimediaviestit kotimaisiin matkapuhelinsuuntiin laskutuskauden aikana.

  Tiedonsiirto DNA Rajaton -liittymissä sisältyy liittymän kuukausimaksuun.

  Ei sisällä puheluita palvelunumeroihin tai valtakunnallisiin yritysnumeroihin, puheluita ulkomaille eikä ulkomailla, teksti- ja multimediaviestejä palvelunumeroihin tai ulkomaille eikä ulkomailla lähetettyjä teksti- ja multimediaviestejä.

  Normaalihintaiset videopuhelut kotimaassa 0,20 €/min. Palvelu- tai yritysnumeroihin sekä ulkomaille soitettaessa veloitetaan matkapuhelumaksu 0,09 €/min, videopuheluista 0,20 €/min sekuntiveloitteisesti, tekstiviestit 0,09 €/kpl.

  Tietoa liittymän käytöstä EU -alueella löydät osoitteesta https://www.dna.fi/euroaming
  Kaikesta matkaviestinnästä laskutetaan EU/ETA-alueella aina vähintään kotimaan hinta. Kotimaan hinta on se liittymätyyppikohtainen yksikköhinta soitetuista puheluista, lähetetyistä viesteistä ja tiedonsiirrosta, jonka asiakas maksaa matkaviestinnästä kotimaassa. Kun käytössä on puhepaketillinen liittymä, puhelut EU -maassa menevät sen piikkiin kunhan käyttö EU -alueella on kohtuullista ja matkustus ajoittaista.

  Käyttö- ja matkustusmäärästä riippuen kotimaan hinnan lisäksi voidaan veloittaa EU-perusmaksua tai EU-lisämaksua.

  Tietoa ja hinnastot Suomesta ulkomaille soitettaessa löydät osoitteesta https://www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku

  Palveluhinnastot, kuten esim. estoluokkien muutoksen hinnaston löydät osoitteesta https://www.dna.fi/hinnastot-ja-ehdot#puhelinliittymat kohdasta Laskutusliittymien erityisehdot ja hinnastot -> Laskutusliittymien hinnasto ja sieltä kohta Palveluhinnasto.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Kiitos tiedoista.
  Vielä kysyisin että jos tuo DNA Rajaton 4G Teho Extra on täysin sama, kuin DNA Rajaton 4G Teho, niin pitääkö täällä näkyvä tieto 600Mt/kk sisältyvästä EU-datapaketista noiden kk-liittymähintaan: 
  https://www.verkkokauppa.com/fi/product/37566/ftxdh/DNA-Rajaton-4G-Teho-liittyma-12-kk-ajan-26-90-e-kk
  noiden osalta paikkaansa, vai onko tämä vanhaa tietoa:
  "Kuukausihintaan kuuluu EU-datapaketti 600Mt/kk, jonka osalta EU-tiedonsiirto ilman lisäveloitusta. EU-datapaketin jälkeen tiedonsiirto EU-perusmaksulla 0,0057 €/Mt kohtuullisen käytön rajaan 8,4 Gt/kk asti. Rajan jälkeen 0,0096 €/Mt."
 • Täällä oli myös kerrottu
  https://www.verkkokauppa.com/fi/product/37566/ftxdh/DNA-Rajaton-4G-Teho-liittyma-12-kk-ajan-26-90-e-kk 
  että DNA Rajaton 4G Teho  Ei vaadi määräaikaista sopimusta.
  Pitääkös tuo tieto paikkansa ja myös DNA Rajaton 4G Teho Exran osalta?
 • Mikäli tarjouksen yhteydessä ei erikseen mainita määräaikaista sopimusta, on liittymä voimassa toistaiseksi. Mahdollisesta määräaikaisuudesta mainitaan aina erikseen ja käytännössä kaikki liittymätyypit ovat hankittavissa myös ilman määräaikaisuutta, mutta kampanjahinnat voivat vaihdella määräaikaisuuden mukaan.

  Erillistä EU-datapakettia ei DNA Rajaton 4G Teho  -liittymään sisälly. Lisäietoa liittymän käytöstä EU -alueella löydät osoitteesta https://www.dna.fi/euroaming.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Edellä 24.11.2018 DNA:n palveluneuvojan vastauksessa kerrotaan, DNA Rajaton 4G Teho Extrasta, että:
  "Ei sisällä puheluita ... puheluita ulkomaille eikä ulkomailla, teksti- ja multimediaviestejä ... ulkomaille eikä ulkomailla lähetettyjä teksti- ja multimediaviestejä."

  Yritin sitten löytää täältä tietoa, mitä tuon liittymän käyttö maksaa esim. Virossa tai Ruotsissa, mutta täällä sanotaan vain että kotimaan hinta.
  https://www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku

  Joten voisitteko ystävällisesti kertoa, millainen lisäveloitus DNA Rajaton 4G Teho Extran käytöstä tulee, jos soittaa normaalihintaisen puhelun tai lähettää tekstiviestin Virossa / Ruotsissa toiseen normaaliin numeroon ko. maiden sisällä? Eli mikä on puheluiden veloitus ja mikä tekstiviestien veloitus Viron tai Ruotsin sisällä, DNA:n suosittelemissa verkoissa, tavallisiin vastaanottajanumeroihin DNA Rajaton 4G Teho Extra -liittymällä?

  Eli jos Maa, jossa käytät puhelinta: Viro & Maa, johon soitat: Viro
  https://www.dna.fi/ulkomaan-hintahaku
  Hakutulos tuolla kertoo normaali-puheluille/tekstiviesteille "Kotimaan hinta", eli mikä tuo on jos käytössä on DNA Rajaton 4G Teho Extra -liittymä? Tai jos maa on Ruotsi, tai Espanja tai muu EU/ETA-maa? 
  DNA-sivustolta en tuota tietoa löytänyt.

  Suhteutuuko kyseisellä liittymällä nuo hinnat jotenkin tähän 24.11.2018 DNA palveluneuvojan kirjoittamaan? :
  "Kaikesta matkaviestinnästä laskutetaan EU/ETA-alueella aina vähintään kotimaan hinta. Kotimaan hinta on se liittymätyyppikohtainen yksikköhinta soitetuista puheluista, lähetetyistä viesteistä ja tiedonsiirrosta, jonka asiakas maksaa matkaviestinnästä kotimaassa. Kun käytössä on puhepaketillinen liittymä, puhelut EU -maassa menevät sen piikkiin kunhan käyttö EU -alueella on kohtuullista ja matkustus ajoittaista. "
 • Asia on juuri noin kuten olemme 24.11. antamassamme vastauksessa kertoneet. Lisätietoa EU-alueen hinnoittelusta löydät osoitteesta https://www.dna.fi/euroaming.
  DNA Ida S palveluneuvoja
 • Voisitteko selventää, eli jos DNA Rajaton 4G Teho Extra -liittymää käyttää esim. Ruotsissa, Virossa tai Espanjassa, noiden maiden sisällä normaaleihin puhelinnumeroihin soittoon 30 min ja jos lähettää 10 tekstiviestiä noiden maiden sisällä, niin millainen lisähinta niistä tulee tuon liittymän kk-pakettimaksuun tällä hetkellä?
 • Käsittämätöntä mitä kuulin tänään..9.1.19. Dna on luopunut uusimmissa liittymissä videopuheluista eli niitä voi soittaa ainoastaan 3. Osapuolen kautta... typerää koska ne menee netin paremmuuden mukaan ja voivat pätkiä ihan mielettömästi varsinkin jos on katvealue..judt vaihdettiin dna:lle ja jos olisin tämän tiennyt en olis kyl välttämättä elisasta edes vaihtanu pois.
 • Mitä tarkoittaa se, että liittymän hinnaston joutuu kaivamaan kohdasta "Uusmyynnistä poistuneiden DNA-liittymien hinnastot" vaikka niitä myydään edelleen? Minulla on kolme SIM-korttia odottamassa päätöstä aktivoinko liittymät ja liittyminä on juurikin DNA Rajaton 4G Teho Extra.
  Ainakin toistaiseksi nettiasiakas
 • DNA Rajaton 4G Teho 24,90 €/kk  hei minulla on kyseinen liittymä. toimiiko kyseisessä liittymässä Wifi puhelut?
  Rami Korte
 • Hei Rami,

  WiFi-puheluita voi soittaa ja vastaanottaa seuraavilla liittymillä: DNA Max 4G Rajaton, DNA Super 4G Rajaton, DNA Nopea 4G Rajaton, DNA Nopea 4G Paketti, DNA Nopea 4G Jämpti, DNA Rajaton, DNA Paketti ja DNA Jämpti.
  DNA Hanna-Mari palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.