Teidän kirjautumislomake kusee aina

Bugittaa niin perkeleesti. Ei pääse kirjautumaan, ei edes näy tekstikenttiä mihin  kirjoittaa sähköpostia/salasanaa. Tosi usein vastaavia ongelmia. Tai kun kirjautuu sisään niin se pomppaa hetkeksi takaisin kirjautumissivulle. Vähän inhottavaa kun jää laskut välillä maksamatta tämän vuoksi.
Samuel Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Samuel!

Kyse on yleisestä viasta jonka takia kirjautuminen ei nyt tällä hetkellä onnistu Minun palveluuni. Vika pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Moikka!

Juu! Vastaavanlaisia erikoisia bugeja on kyllä ollut koko sen ajan kun olen minun palveluni -osiota käyttänyt, eli ainakin vuoden. Ei toki näin pahoja.
    Samuel
  • Mulla sama kokemus. Aika tismalleen. Ja juu kyllä, on käynyt niin että oon menny maksaan laskua ajoissa eikä oo toiminu, yrittäny myöhemmin uudelleen, tilannu uutta salasanaa eikä sitä ole tullut (useita kertoja!) lainkaan ja sitten unohtanu koko laskun sen jälkeen jopa, vaikka mulla on tapana maksaa kaikki laskut aina etukäteen. Ei vaan viitti jäädä yrittämään kovin pitkäksi aikaa, kun pitää kuitenkin tehdä muitakin asioita päivän aikana.

Harmittaa kun muuten olen ollut tosi tyytyväinen, mutta kirjautumisongelmaa on ollut jaksottaisesti jo kauan. Hämmentävintä on ehkä tuo, että kun uuden salasanan tilaa, ei sitä tule toisinaan ollenkaan. Ei edes muutaman päivän kuluessa.

Lisäksi toivoisin, että kirjautumissivua voitaisiin selkiyttää. Vähän hämmentävää että on erikseen kirjautuminen ylänurkasta, sitten erikseen maksaja-asiakas jne vaihtoehdot.. Aina täytyy pohtia, että mistä noista se nyt olikaan.
    Anni