Teidän kirjautumislomake kusee aina

Bugittaa niin perkeleesti. Ei pääse kirjautumaan, ei edes näy tekstikenttiä mihin  kirjoittaa sähköpostia/salasanaa. Tosi usein vastaavia ongelmia. Tai kun kirjautuu sisään niin se pomppaa hetkeksi takaisin kirjautumissivulle. Vähän inhottavaa kun jää laskut välillä maksamatta tämän vuoksi.

Kommentit

• Hei Samuel!

Kyse on yleisestä viasta jonka takia kirjautuminen ei nyt tällä hetkellä onnistu Minun palveluuni. Vika pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Moikka!

Juu! Vastaavanlaisia erikoisia bugeja on kyllä ollut koko sen ajan kun olen minun palveluni -osiota käyttänyt, eli ainakin vuoden. Ei toki näin pahoja.
    Samuel