Tekstityksessä ongelma

Viasat Explore HD -kanavalla ei toimi suomenkielinen tekstitys. Nauhoitin sieltä eilen illalla erään ohjelman eikä siinä ole suomenkielistä tekstitystä. Kyseisellä kanavalla ei näytä toimivan tekstitys tälläkään hetkellä.

Käytössä kaapeli-tv ja hubi ja kanavapaikka on 75.

Kommentit

• Hei Pasi!

DNA TV:ssä on ongelmia joidenkin kanavien tekstitysten kanssa. Ongelma koskee ainakin kanavia Viasat Explore, Viasat History ja Viasat Nature. Tekstitykset näkyvät hubilla kaapelissa, mutta ei IPTV-kanavilla, mobiilisovelluksessa tai selaimessa. Ongelma on selvityksessä ja pyritään saamaan kuntoon mahdollisimman pian. Pahoittelut aiheutuvasta häiriöstä!
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • @Hanna

"Tekstitykset näkyvät hubilla kaapelissa...."

Mutta kun ei näy hubilla kaapelissa kuten kyselin.

Pasi
  • Pahoittelut, aikaisempi vika onkin jo saatu korjattua, mutta tällä hetkellä on edelleen ongelmaa ainakin Viasat Explore- ja Viasat Nature-kanavien teksityksissä. Vika koskee siis myös kaapeliverkon kanavia.
    DNA Hanna palveluasiantuntija
  • Eilen illalla oli Viasat Historylla ainakin vielä "ongelmana" se, että aikaisemmin DVB-tekstityksenä välitetty tekstitys oli muuttunut ns. tekstitv tekstitykseksi. Jos digiboksi ei ole ns. parempi boksi, niin varmasti on ongelmia. Minulla tekstitykset toimivat mainiosti. Sama vika oli viikon päivien ajan BBC Brit HD -kanavalla aikoinaan. Kaapeliverkko.
    Hande