Tekstitys maikkarin kanavilla

Kun siirryttiin tähän uuteen Dna tv:seen muuttui MTV3, subin ja avan tekstityksen ulkonäkö kovin suttuiseksi. Katson siis näiden kanavien tallenteita cromecastin kautta. Kun castaan ohjelman mtv sovelluksen kautta, on tekstitys paljon skarpimpi. Myös jos katson digiboksin kautta tekstitys on paljon selkeämpi. Kaikki muut kanavat on tosi hyvät, eli mikä tökkii kun katson näitä kanavia Dna tv:n kautta.

Kommentit

• Hei!

Ilmeisesti peilaat tallenteet siis DNA TV -sovelluksen kautta? Ilmeneekö ongelma myös jos katsot tallenteita suoraan sovelluksen tai selainversion kautta ilman peilausta?
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Kyllä, peilaa tallenteet sovelluksen kautta ja kaikkien muiden kanavia  tekstitys on parempi kuin mainitsemieni kanavien. Maikkarin kanavien tekstien ympärillä on joku ihme "haamu". CMore taas kuitenkin hyvä.
    Kokeilin juuri katsoa selaimen kautta ja mielestäni ihan samanlainen kuin sovelluksella.
    em
  • Katsoin myös eilen digiboksin kautta maikkarin kanavia ja ne oli ihan ok. Mielestäni tämä ei skarppi tekstitys tuli juurikin uuden Dna tv:n mukana.
    em
  • Yleistä tämän kaltaista vikaa ei ole tekstityksien osalta tiedossa joten olethan vielä suoraan puhelimitse yhteydessä asiakaspalveluumme niin saamme ongelman tarkempaan selvitykseen ja korjaukseen, kiitos!

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe klo 8-18
    la klo 9-16.30