Tekstiviesti ei lähde ulkomailla

Tekstiviestin lähettäminen Dna Rajaton prepaid liittymästä ei onnistu Iso-Britanniassa. Puhelut toimivat. Missä vika? Viestejä voi kyllä vastaanottaa. Internet erittäin heikko.

Kommentit

• Hei! Mihin verkkoon puhelimesi on yhdistyneenä? Tiedossamme on, että viestien toimitus Vodafonen verkkoon/verkosta ei toistaiseksi onnistu. Ongelma ilmenee tekstiviesteissä sekä vastaanottaessa että lähettäessä, kun toinen osapuoli on Vodafonen verkossa.

Jos puhelimesi on yhdistyneenä juurikin Vodafonen verkkoon, haetko puhelimen asetuksista verkot manuaalisesti ja valitset toisen operaattorin. Iso-Britanniassa suosittelemme joko 3 (Hutchison)- tai Everything Everywhere -verkkoa.
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • EE käytössä, vaihdoin 3:n. Ei toimi..välillä on verkko ja välillä sallittuna vain hätäpuhelut.
  • Viestikeskuksen numero on DNA. Pitäisi olla oikein.

• Jos laitat viestin välitystiedot päälle, minkä virheilmoituksen puhelin antaa kun tekstiviestin lähetys ei onnistu?
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • No en ymmärrä..laitoin välitystiedot päälle ja viesti on nyt mennyt perille kolme kertaa..Mysteeri. Mutta kiitos