Tekstiviestien lähetys vastaanotto.

Puhelimeni on Sony ja Anroid versio 8.0.0, jokus joulun tienoilla loppui viestien lähetys ja vastaanotto kaikista numeroista, viestikeskuksen numero on oikein.
WhatsApp viestit tulee ja lähtee.
Matti Rissanen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Matti!

Jos tekstiviestien vastaanotto sekä lähetys ei toimi, on vika luultavasti itse liittymän puolella ja asiaa tarvitsee selvittää asiakaspalvelussa.

Pyytäisinkin sinua olemaan yhteydessä asiakaspalveluun soittamalla p.044 144 044 (ma-pe klo 8-18, la 9-16:30) tai puhelimen sovelluskaupasta löytyvän Oma DNA -sovelluksen viestien kautta.
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Tekstiviestit eivät näy, haluan ne näkymään omalla paikallaan.
    Vesa Turkia
  • Hei Vesa!

Tässä oli ilmeisesti kyse tuon tekstiviestisovelluksen näkymisestä puhelimesi ruudulla? Jos viestisovelluksen kuvake on eksynyt esimerkiksi väärälle välilehdelle, saat raahattua sen takaisin paikoilleen painamalla pitkään kyseisen kuvakkeen kohdalla ja sormea paikoillaan pitäen siirtämäällä sen haluttuun paikkaan näytöllä.
    DNA Ida S palveluasiantuntija