Tekstiviestit / Iphone

Hei, saan tavan takaa tekstiviestini takaisin tekstillä että lähetys epäonnistui. Olen yrittänyt etsiä syytä, mutta en ole löytänyt. MIstä voisin vielä etsiä syytä?

Kommentit

• Hei Riikka!

Toimiiko liittymä muuten normaalisti? Esiintyykö ongelma aina johonkin tiettyyn numeroon viestiä lähettäessä vai vastaanottajasta riippumatta? Aluksi kannattaa ainakin kokeilla puhelimen uudelleen käynnistämistä ja tarkistaa puhelimen asetukset.
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Mitkä kuuluisi olla ne Iphonen oikeat asetukset?
    T. Riikka
    Riikka
  • Puhelinliittymien asetukset voit tarkistaa täältä: https://www.dna.fi/tuki-puhelinliittymat. Kannattaa myös tarkistaa iPhonen viestiasetukset kohdasta Asetukset -> Viestit. Jos sinulla on iMessage päällä niin tarkista yritätkö lähettää viestiä sen kautta vai normaalina viestiä. Lähetä tekstiviestinä kun iMessage ei ole käytössä -asetus kannattaa myös olla päällä.