Tekstiviestit saapuvat puhelimeeni viiveellä satunnaisiin aikoihin

Hei! Minulla on 3,5 vuotta vanha Jolla 1 puhelin, joka toimii edelleen mainiosti. Nyt viime päivinä on alkanut esiintyä ongelmaa, että kaikki puhelimeeni lähetetyt tekstiviestit eivät tule perille tai tulevat jopa vuorokauden viiveellä. Toisinaan viestit tulevat heti puhelimeeni, mutta ei kaikki vaan välillä joitakin perille tulleiden viestien väliltä jää puuttumaan. Mikä voi olla vikana?

Kommentit

• Hei Jouni!

Olethan ensiapuna kokeillut puhelimen uudelleenkäynnistämistä? Toistuuko tämä sama ongelma kaikkien sinulle lähetettyjen tekstiviestien kohdalla vai ainoastaan tietyn lähettäjän tai operaattorin viesteissä?

DNA Ida S palveluneuvoja
  • Olen uudelleen käynnistänyt useampaan kertaan, mm. poistanut akun ja yrittänyt puhdistaa sim-korttia ja korttipaikan nastoja. Kerran kun käynnistin puhelimen kauempana 15 km päästä kotoa, joitakin puuttuneita viestejä tuli heti käynnistyksen jälkeen puhelimeeni, mutta ei silloinkaan vanhempia kuin yli 1 vrk sitten lähetettyjä. Viestit ovat olleet enimmäkseen DNA:n sisäisiä. Olen lähettänyt viestejä yhdestä Elisan liittymästä ja myös niistä on osa jäänyt tulematta.
  • Siinä tapauksessa ongelma on luultavasti puhelimessa. Kannattaa toki vielä kokeilla liittymää jossakin toisessa puhelimessa mikäli mahdollista.
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Vastaavaa ongelmaa täällä. Moto G5 puhelimena. 10-60min viive tekstiviestien vastaanottamisessa ja lähettämisessä.
    Vijanne