Thunderbird 102

Tiedoksi, että Thunderbird 102 ei näytä toimivan Windows 11:ssa. 91.11.0 toimii.
PW

Kommentit

• System Requirements - 102.0
    Windows
    Operating Systems (32-bit and 64-bit)
    • Windows 7
    • Windows 8
    • Windows 10
    Ei siis tue Windows 11:ta :-(
    PW
  • Koko wintoosa 11:sta saa heittää suoraan romukoppaan, tai viedä vaarallisten jätteiden kuljetukseen, ei sillä mitään tee kun laitevaatimuksetkin on ihan älyttömät, lähes uusi kone ei toimi wintoosa 11:sta koska jokin pieni seikka estää. Kaverini teki yhteensopivuustestin omalle koneelleen joka ei siis ole mikään vanha, eikä siinä toimi wintoosa 11. Joten käytä vaan joko wintoosa 10:ia tai turvallisempaa linuxia.
    Jari
  • Windows 10 käytettäessä on myös hyvä varautua tulevaan estämällä sen päivittyminen Windows 11. Päivitysasetuksia voi hallita rekisteriavaimilla tai apuohjelmilla, jotka asettavat ne puolestasi. Esimerkiksi GRC InControl.

https://www.grc.com/incontrol.htm
    irritus
  • Asensin 2014 ostamaani läppäriin Win 11:n, vaikka se ei ole hyväksyttyä mallia. Asennus onistui, mutta koneesta tuli armottoman hidas. Palasin Win10:n.

Pöytäkone on W11 yhteensopiva ja siihen Microsoft tarjosi päivitystä - asensin. Kaikki toimii siinä OK, vaikka toimintoihin saakin totutella.

Minut on todettu Linux yhteensopimattomaksi :-)
    PW
  • Hyvin toimii thunderi 102 sekä win11 Turhaa paasausta.
    Ilppa
  • Minulla TB 102 kertoi päivitettäessä W11:n odottamattomasta virheestä ja halusi, että asennan profiilit uudestaan - sitä en halua tehdä.
    Asensitko Ilppa TB:n päivityksenä, vai uusasennuksena?
    PW
  • Päivityksenä menty ainakin 10 vuotta jo tai jotain sinnepäin ... ei ikinä ollu ongelmia
    Ilppa
  • Poislukien tietty winukan uudestaan asennuksen jälkeen 😃 ja tulihan thunderi päivitettyä 64bit aikaan muutama vuosi sitte mut muuten ei ongelmia

Ilppa
  • Minulla TB on 64 bittinen ollut pitkään. Koneessa oli Win10, jonka Microsoft tarjoutui päivittämään Win11:aan. TB 102.0.1 asentui kyllä, mutta kaatuu heti, kun kirjoittaa pääsalasanan. TB 91.11.0 ei näin tee. Ei minullakaan aikaisemmin ole TB:n kanssa ollut ongelmia.
    PW
  • TB102.0.3 Toimii
    PW
  • Master password ei ole toiminut pitkään aikaan tb:ssä,tarpeeksi kauan kun klikkaa vaan sitä ,ja sitten peruuta niin kas kummaa tb aukeaa...
    härö
  • Ei minulla ole Master Passwordin kanssa ollut ongelmia koskaan Win 10:ssä eikä Win11:ssa. Nytkin ennen 102.0.3:a poistin sen ja samalla tavalla kaatui.
    PW
  • Win11 on Win10:stä päivitetty, kun Microsoft sitä ehdotti. Se ei poistanut eräitä ohjelmia, mitkä Microsoft on kertonut poistaneensa uudesta Win11:sta, joten päivityksen jälkeen kaikki toimi kuten ennenkin - myös Logitechin Options.