Tiedostojen päivitys iphone 5:stä iphone 6:een

Kävin tänään hankkimassa uuden Iphone 6:n ja myymälässä aloitettiin tiedostojen siirto vanhalta Iphone 5:ltä uudelle puhelimelle. Siirto jäi kesken ja minua evästettiin että kotona siirto jatkuisi kun vain liittyisin Wlaniin. Olen nyt yrittänyt kaikki mahdolliset verkko-osoite ja salasanojen yhdistelmät mutta siirto ei edisty. Onkohan minulla joku täppä väärässä asennossa?