Tietääkö joku keinon poistaa yksittäisiä jaksoja jatkuvasta tallennuksesta?

Kyseessä vanha DNA-tv, TV-hubi ja kovalevy.

Olen lähdössä about viikon reissulle. Tässä ennen reissuun lähtöä yrittänyt siivota turhia kovalevytallennuksia muutamasta suosikkisarjasta maksukanavilla. Jatkuvan tallennuksen jaksoja näköjään voi poistaa tallennusketjusta niin EPG:n kuin "Tulossa TV:stä" kautta. Tallennusketjusta poistetut jaksot pysyvät hetken aikaa pois mutta taatusti palaavat tallennettaviksi ja tallentuvat.. Kovalevy täyttyy ihan muutamassa päivässä tämän toimimattoman "jatkuvan tallennuksen" takia..

Ja tilannehan ei muutu yhtään mihinkään uuden DNA-Tv:n myötä, kovalevylle ei ole mahdollista pitää kaikkia tallennuksai, on poistettava katsotut jaksot. Uuteen DNA-tv -palveluun tarvitaan oikeasti tallennussäätöeditori jolla voi itse kukanen oman halunsa mukaan tallentaa kuinka haluaa. Tämä ei vain ole DNA:n tahtotila, ei ainakaan häänen joka tahtipuikkoa heiluttaa.

Miksi tämä kaikki mitä on TV-hubin ja DNA-tv:n ympärille on kasattu on vain niin toimimatonta, käsittämätöntä? Ei tule koskaan toimimaan ja siitä kärsivät eniten ne asiakkaat jotka ovat satsanneet - hankkineet kovalevyn ja maksullisia kanavapaketteja. Peruskäyttäjä satsaa 7 euroa kuussa ja useampi on siihen tyytyväinen, entäpä se asiakas joka maksaa 100 euroa, tai 150 euroa kuussa. Isosti maksava asiakas pitäisi olla premium-asiakas - DNA:lla se on se vihonviimeinen jota palvelllaan saati edes kuunnellaan.

Kommentit

• Otetaan ihan malli kuinka se maksullisilla kanavilla menee. Kanavalla X näkyy ohjelmasarjan Y uusimman kauden uusin jakso AINA keskiviikkoisin klo 23:00. Samalla kanavalla, samaa sarjaa näytetään samanaikaisesti uusintoina jopa 3-4 eri tuotantokautta. Jos käyttää vanhassa DNA-tv:ssä ns. jatkuvaa tallennusta, tallennettavia jaksoja tulee noiden mainittujen keskiviikkojen välissä noin 70 kappaletta.

Tallennapa sitten tiettyjä kanavia, vaikkapa BBC Brit HD ja sieltä ohjelmaa QI - tallennusten määrä on lähes määrittelemätön. Ihan huippu-ohjelma mutta sen tallentaminen teettää töitä kun niitä uusintakausia on järkyttävä määrä - no sitähän tietoa ei toki voi edes nähdä EPG:stä ja ohjelmatiedot ko. sarjan osalta ovat jatkuvasti väärin, mm. vetäjä ja vierailijat.

Uudessa DNA-tv:ssä hubin kovalevy pitää olla koskematta jotta jo katsottu jakso ei tallennu uudelleen - 500Gb ei kauan riitä HD-laadulla tehtyihin tallennuksiin.

TV-hubissa näkyvä EPG data on vain 6 vuorokautta, niinpä on aika hankalaa aina tyytyä tekemään yksittäisiä tallennuksia sen jatkuvan tallennuksen sijaan. Miksi vain 6 vuorokautta?
    A-P
  • Käsittämätöntä tämä DNA-väen tietämättömyys, osaamattomuus ja haluttomuus palvella maksavia asiakkaitaan.
    A-P