TIETOJENKALASTELU/VIRUS?

Tietokoneelleni on ilmestynyt pari kertaa tällainen (olen ollut hetken pois koneelta ja jokin sivusto on vallannut sillä hetkellä käyttämäni sivun). Näyttää siltä, että kyseessä on tietojenkalasteluyritys. Oletteko itse DNA:lla törmänneet tällaiseen aiemmin? En onneksi käyttänyt linkkiä, saati antanut mihinkään tietojani.

Minna Bode Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.