Tietokone tilattu ma - nyt on jo pe aamu

Miksi panette viiveen postin piikkiin, jos logistiikkanne ei toimi?
Sähköpostiini tuli heti tilauksen jälkeen tämä tieto:
Huom! Osassa toimituksista on ilmennyt tilapäistä viivettä johtuen poikkeusajasta ja Postin ruuhkasta. Normaali toimitusaikamme on 1-3 arkipäivää.

Taidanpa ottaa yhteyttä toimariin, jos tänään ei koneesta kuulu mitään!
Tapio Muhonen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Tapio!

Otathan tässä tapauksessa yhteyden asiakaspalveluumme soittamalla numeroon 044 144 044 tai Oma DNA -sovelluksen viestien kautta, niin tarkistetaan, missä tilauksesi oikein menee. Kiitos jo etukäteen!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Siis postihan toimii Suomessa kuin junanvessa. Varmasti ja luotettavasti. Kesät talvet.

nm.15 vuoteen ainutkaan toimitus postin kautta ei ole toiminut virheettömästi täällä päässä.
    Joni Haipus
  • Kaikki mitä olen tilannut Telialta, olen saanut alle vuorokaudessa tilauksesta postitse.
    A-P
  • Toihan on helppo katsoa kumman syy. Katsoo vaan milloin on tullut postille kuljetukseen (Se ennakkoilmoitus paketista ei ole lähettämistä vielä!)
    JJJ
  • Postilla on ongelmia kotiintoimitusten kanssa. Lähettävät tekstiviestin, joka toimii ehkä Anroid puelimissa, että saa toimitussajan sovittua. Minun puhelimessani se ei toimi. Eikä myöskään sähköpostin linkki.
    Taitaa olla Tieto Oy:n ttekemä ohjelma.
    Postille ei myöskää voi ilmoittaa, että soittaisivat puhelimella.
    2 kertaa on homma ollut vaikeaa, joten Postia kartan kuin ruttoa.
    PW
  • PW On aina mahdollista että, Dorossa sitten vanhempi android versio jonka kanssa yhteensopivuus ongelma?
    Matias Kemppi
  • Minun puhelimessa KaiOs käyttis ja puhelin tarkoitettu vai puheluihin ja tekstiviesteihn.
    Windows 10:ssä Thunderbird sähköpostiohjelma, johon tuleva linkki ei toimi.
    Tieto Oy ei aikoinaan onnistunut tekemään pientä äänestysohjelmaa. Kokemuksia on entisestä Tieto Oy:stä.
    PW
  • Perjantaina löysin seuraavat tiedotukset Omapostista!  Mutta tilaus oli tehty jo ma 22.6.
    • 26.6.202013:25
      Lähetys on kuljetuksessa.
      LAHTI
    • 26.6.202013:24
      Lähetys on kuljetuksessa.
      LAHTI
    • 26.6.20209:09
      Lähetys on kuljetuksessa.
      Posti Logistiikkakeskus
    • 25.6.202017:15
      Lähetys on lajiteltu.
      VANTAA
    • 25.6.202017:11
      Lähetys ei ole vielä saapunut Postille, odotathan
    Pe klo 14.27 tuli sp, että kone on noudettavissa.  Summa summarum postilta otti vain 21 tuntia homman hoitamiseen, kun taas DNA:lta vei 3 päivää saada kone postin kuljetettavaksi!
    Tapio Muhonen
  • Hei! PW: Pitäisi onnistua myös Doro (luetaan kai toro) puhelimissa. Lisää tietoa KaiOs järjestelmästä osoitteesta: https://www.kaiostech.com/
    RistoMatti Moto
  • Puhelimeni on Nokia Banaani ja SIM:ssä ei ole nettiä.