Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Tietoturva ongelma!

Miksi tietoturva ongelmasta tulee ilmoituksia, vaikka ohjelma on voimassa?   Olen päivittänyt normaalisti.

mitä teen??

Kommentit

  • Hei!

    Millaisen ilmoituksen tuo tietoturvaohjelma tarkalleen ottaen antaa?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Ilmoittaa montakertaa päivässä, "ongelmia tietoturvassa, päivitä" kun avaan puhelimen piippaa ja lukee etusivulla tietoturva. Olen päivittänyt aina.
    Helka Kuivalainen

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.