Tilauksen peruminen

Tietoturvapaketin peruminen

Kommentit

• Hei Janette!

Tietoturvapaketin peruminen onnistuu asiakaspalvelumme kautta. Tavoitat asiakaspalvelumme myös Oma DNA -sovelluksen viestien kautta. Lataa sovellus iPhoneen App Storesta tai Android-puhelimeen (Esim. Samsung, OnePlus, Xiaomi) Google Play -kaupasta.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Hei, ok kiitos tiedosta!
    Mukavaa viikkoa.

Janette
  • tervehdys
    olen irtisanonut netti-ja puhelinliittymät kesäkuussa.Ilmeisesti ei ole mennyt perille.
    Kävin myös Lappeenrannan myymälässä henkilökohtaisesti.Nyt huomasin,etä minulle on tullut verkkopankkiin lasku.Ei ole muuta,kin perusmaksu ilman mitään käyttöä.
    Miten teidän palveluista pääsee eroon?.Myymälässä sanottiin ,että asia kunnossa.
     Saisinko lisäohjeita?kiitos
    Leena Sorvali
  • Hei Leena!

Onko lasku mahdollisesti vielä irtisanomista edeltävältä ajalta? Tarkemman laskutuskauden voit tarkistaa laskuerittelystä.

Jos laskun tai sopimusten suhteen on vielä epäselvyyksiä, olethan yhteydessä suoraan asiakaspalveluumme dna.fi/yhteystiedot
    DNA Ida S palveluasiantuntija
  • Peruutan ostamani puhelimen Samsung Galaxy S 20 FE. Tilausnumero ***. Pitääkö olla palautuskoodi teiltä. Lähetys on postissa. En lunasta sitä.

Porissa 30.8.2021
    Kristiina
  • Hei Kristiina!

Huomioithan, että DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise yhteys- tai asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.

Voit jättää tilauksen lunastamatta niin se palautuu kyllä automaattisesti meille ja tilaus peruuntuu.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Peruuta tilaukseni
    Tilausnumero
    xxxxxxx En nouda tilauksia postista
    Johanna Kantinkoski
  • Hei Johanna, DNA:n tukisivusto on julkinen keskustelupalsta ja kuka tahansa voi lukea viestisi. Älä siis julkaise yhteys- tai asiakastietojasi sillä näitä voidaan käyttää väärin.