Tilauksen toimitus

Hei,

Kannettava tietokone tilattu 30.12. Tilausvahvistukset saatu sähköpostiin, mutta tilausta ei vain kuulu. Soitto asiakaspalveluun 3.1 ja sieltä kerrottiin tuotteen olevan jo logistiikan puolella keräilyssä. Sama asia kerrottiin eilen 8.1, mutta edelleenkään ei vain kuulu tilausta saatikka lähetyksen tietoja tekstiviestinä. Onko logistiikka tukossa?

Kommentit

• Hei Johanna!

Saat kyllä tekstiviestin heti kun paketti lähtee meiltä postiin, joten nyt ei ikävä kyllä auta kuin odotella vain.