Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Tilauksenseuranta

Pystyykö tilauksen etenemistä seurata jotenkin?

Kommentit

 • Hei Jami! Jos kyse on esimerkiksi laitteen tilauksesta, saat tekstiviestillä paketin seurantatunnuksen siinä vaiheessa kun paketti on lähtenyt matkaan.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Samaa asiaa ihmettelen vuotta myöhemmin.
  Tehtyä tilausta ei pääse tarkkailemaan DNA:n sivuille kirjautuneena ?
  Sähköpostiin tuli tilausvahvistus ja tilauksen tarkistus kehoitus.
  Ihmettelen vaan että miten mahdollinen tilauksen muutos olisi tarkoitus tehdä kun omille sivuille kirjautuneena ei tehtyä tilausta näe ?
  Timppa R
 • Tämä ihmetyttää myös itseäni, sähköpostissa tilausvahvistus mutta kirjautuneena ei näy koko tilausta. Eli minulla ei ole käsitystä onko puhelinta edes postitettu, viime tiistaina tilattu eikä vielä näy...
  Sami
 • Verkkokaupasta tilatusta tuotteesta lähetetään tilausvahvistus sähköpostiin kun tilaus on käsitelty eli yleensä n. parin päivän kuluessa tilauksesta. Tämän jälkeen saat postin seurantatunnuksen tekstiviestillä puhelimeen kun tilaus on postitettu. Seurantatunnuksella pystyt seuraamaan toimitusta tarkemmin Postin tilauksenseurannan kautta. Tilatut palvelut/tuotteet näkyvät Minun palvelussani vasta kun olet noutanut ne postista eli sopimus on astunut virallisesti voimaan.

  Jos tilauksen kanssa on jotain epäselvää tai haluat tehdä sille muutoksia niin tämä onnistuu olemalla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme.
  DNA Hanna palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.