Tilaus

Tilauksen saapumisessa on kestänyt jo yli 3 arkipäivää ja elämä puhelittomana on hankalaa. Mikä kestää?
Krista Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Krista!

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme numeroon 044 144 044 tai laitathan meille viestiä Oma DNA -sovelluksen chatin kautta, niin tarkistetaan tilauksesi tilanne. Kiitos!
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Minä myös olen tilannut puhelimen 1.12. eikä vieläkään ole kuulunut edes, että tilaus on käsitelty..
    Tanja
  • Olen saanut sähköpostiini 13.1.2020 toisen henkilön tilauksesta vahvistuksen/sopimuksen.Olisin halunnut ilmoittaa teille kys. tilausnumeron, mutta tämä on vähän huono kanava siihen enkä löytänyt sivuiltanne henkilökohtaista palvelua muille kuin Dna-asiakkaille.Puhelinpalvelukaan ei vastannut puolen tunnin odottelun aikana.Kiitos.
    Esa
  • Hei Esa! Pahoittelut, nähtävästi jollain asiakkaallamme on tilausvaiheessa käynyt kirjoitusvirhe sähköpostinsa kohdassa.

Jos käytät Facebookia, voit laittaa siellä yksityisviestin niin pääsemme hoitamaan asian, kiitos. www.facebook.com/dna.fi