Tilausvahvistus

Hei, tilasin n. 5 päivää sitten tietokoneen osamaksulla, mutta sähköpostiini ei ole vieläkään tullut tilausvahvistusta. Mistäköhän mahtaa olla kyse?

Kommentit

• Moikka Kiia! Kyse voi olla vain normaalia pidemmästä viiveestä eli tässä ei tarvitse vielä huolestua, saat myös tilaukselle seurantatunnuksen kun paketti on liikkeellä
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei, Täällä vastaavanlainen tilanne. Tosin tilausvahvistus on saapunut, mutta tietokone ei ole vieläkään lähtenyt postin kuljetukseen. Tilattu 10pv sitten.
    Johanna