TLC ei ole toiminut

Hei, viitaten alla linkitettyyn häiriötiedotteeseen, esimerkiksi TLC ei koskaan palannut takaisin näkyville. Televisio on resetoitu, kanavat haettu uudelleen ja tarkistettu että langaton netti toimii. Mitä vielä pitäisi tehdä?

https://corporate.dna.fi/hairiotiedotteet?type=resttukari1&id=106132&scrollTo=aRThYLmNyU51
Justiina Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.