Siirry uusimpaan kommenttiin
Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

TLC kanavan ero kaapelissa ja antennissa

Katson TV:tä yliskannaus pois kytkettymä.
Kun samalla TV:llä katsoo antennivekon MPEG2 lähetystä, niin kuvan sijoittelussa ei ole vikaa, mutta kun ohjelmaa katsoo kaapeliverkon [AVC SD] lähetystä, niin kuvan yläreunassa on katkoviiva eli kuva on hieman liian alhaalla.
Onko DNA:lla mahdollista korjata tämä virhe?
Miksi antenniverkon ja kaapeliverkon pakkaustavat poikkeavat toisistaan tällä kanavalla?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.