Toimiiko Amerikasta ostettu puhelin?

Jos ostan jouluna Amerikasta iPhone 8 tai X:n toimiiko se Suomessa DNA:n liittymällä?

Kommentit

• Ameriikassa taitaa olla käytössä eri taajuudet, kuin Suomessa, eli voi olla ettei toimi täällä.
  • Usein laitteiden valmistajat tekevät laitteitaan eri markkinoille.
    Jenkkilään omat mallit.Aasianmaihin omat ja Euroopanmarkkinoille omat.
    Voihan se jenkkiversiokin täällä toimia,mutta saattaa joutua päivittelemään ohjelmistoa tänne sopivammaksi.
    Jossakin olis ollut juttua,että jenkkikapulat toimisivat
    täällä pelkästään GSM tekniikalla.

Että eri maanosiin tehdyissä malleissa saattaa olla eroavaisuuksia,
    tekniikassa ja toimivuudessa.
    Sitten jenkkilaitteiden virtapistokkeet / laturit / ovat erillaiset kun suomessa
    ja useassa eu maassa.Jenkkilaitteissa jenkkinäppäimistöt.
    Että kannattaa vielä varmuudeksi selvittää miten toimii.

• Hei Kalle!

Kuten mie ja Jone jo kertoivatkin, Applen puhelimien eri maaversioissa saattaa olla eroja, eivätkä Yhdysvalloista ostetut puhelimet välttämättä tue kaikkia Suomessa ja Euroopassa käytössä olevia verkkotaajuuksia. Asia kannattaa vielä varmistaa siinä vaiheessa kun puhelin on saatu markkinoille ja nuo tarkemmat speksit ovat selvillä tai viimeistään ennen kun hankit puhelimen.