Toimiiko DNA TV oikeasti?

Vaihdoin BooxTV:lta DNA TV:lle, koska Booxilta jää mm. Nelonen pois. Testasin muutamaa tallennusta uudella DNA TV:llä, mutta eihän katselu näytä toimivan. Tökkii pieninä paloina eteenpäin, pysähtelee, pudottaa ohjelman alkuun. Eihän tuollaisella tuotteella tee mitään. Mainittakoon, että Booxilla katsellessa mitään em. ongelmista ei ole. Laitteissa ja verkossa ei muutoksia ole tapahtunut.

Haluaisin tietää, onko tämä toimimattomuus ominaisuus? Onko tähän ihan turha lähteäkään mukaan? Tuotteen tulisi aiheuttaa mukavaa oloa eikä turhaa kiukkua.

Kommentit

• DNA:n Pilvitallenteet toimii kohtuu hyvin, joskus on noita parin minuutin tallenteita ollut, mutta omalle kohdalle ei ole sattunut kun pari kertaa viimeisen 3 vuoden aikana. Se ettei voi tallentaa juuri sitä mitä haluaa ja mistä haluaa on ärsyttävää, mutta se on eri juttu.

Tallenteet kun asettaa puhelimella tai tietokoneella ne toimii varmimmin.

Arvaan että tämä kysyjän "DNA TV" tarkoittaa hubia ja sillä ei luotettavasti toimi mikään, eli toimii silloin tällöin eri ominaisuudet, mutta siihen ei voi luottaa. Sama koskee sen laitteen kovalevytallenteita, joten jos siitä kyse, niin ei toimi luotettavasti, tai ainakaan ei ole viimeiseen 2 vuoteen toiminut mitä laitetta on kehitetty 😀
    JJJN
  • Kiitos kommentista, JJJN.

Tarkennuksena: en tarkoita hubia. Kyseessä on vain DNA TV -sovellus, jolla pitäisi pystyä katsomaan tallenteita mobiililaitteilla tai tietokoneella.
    Markku
  • Kyllä se sovellus on ollut ihan ok hintaansa nähden. Tai en suoraan sovelluksella katso vaan chromecastilla jota ohjaan sovelluksella. Joitain valituksia on ollut viime aikoina noista lyhyistä tallennuksista, mutta hubin kautta sitäkin enemmän.

Kohta pitäisi katsoa 3 tallennetta eiliseltä ja tältä päivältä ja jos niissä on vähäänkään vikaa, niin mieli muuttuu 😀 En ole juuri pilvitallennuksiin luottanut ja olen tallentanut kovolle yleensä varmuudeksi sarjat, nyt tätä kyseistä ei ole kovolla, joten olisi parempi toimia. Pikkuhiljaa luottamusta tullut sovellukseen siis.

Tietokoneella joillain selaimilla on vähän väliä erinäisiä ongelmia joten kannattaa käyttää chromea, jos selaimella käyttää.
    JJJN
  • Katsoin (yritin katsoa) saman talletun ohjelman BooxTV:lta ja DNA TV:lta. Sama puhelin, sama AirPlay, sama verkko, ...

BooxTV toimi moitteetta, DNA TV jumittaa. Tuotteessa vika?
    Markku
  • En ainakaan itse huomannut mitään vikaa viimeaikaisissa tallenteissa, tosin tuo sun ongelma johtunee yhteensopimattimuudesta Airplay:n kanssa, siitä on juttua foorumilla useita ja ilmeisesti pitäisi toimia, mutta valituksia näkyy foorumilla olevan. Itselle täysin tuntematon tekniikka joten asiakaspalvelu varmaan auttaa asiassa (en laskisi sen varaan kyllä oikeasti).
    JJJN
  • Kiitos JJJN! Itse asiassa toimimattomuus oli myös ilman AirPlayta. Siis sekään ei ole selitys, valitettavasti. Ei pyörinyt myöskään iPhone X:lla (ei peilausta), jossa on kaikki päivitykset ajantasalla.

Markku
  • No jo nyt on erikoista, ei mene edes veikkaukset ollenkaan kohdilleen viasta. Eipä täällä ole kukaan muu valittanut asiaa viimeaikoina, joku omenatuotteiden käyttäjä voi kertoa jos on ongelmia muillakin?

DNA:n vakio vastaus olisi, että poista sovellus ja asenna uudestaan, sekä poista sovelluksen tiedot ja tyhjennä välimuisti. En tiedä miten nämä asiat on Applen laitteilla tarkalleen, mutta jotain tollaista kokeilisin..Joten jos netti toimii hyvin katselulaitteessa ja nuo edellämainitut toimet ei auta, niin empä enempää keksi tässävaiheessa apuja..
    JJJN
  • Olen ollut vuosia tyytyväinen booxtv:n käyttäjä ja samasta syystä kuin aloittaja otin nyt käyttöön DNA TV:n. Ipadilla käytän, ja ihan yhtä hyvin tuo tuntuu toimivan kuin booxtv, joten eipä ole valittamista.
    Siirtynyt tähän
  • Mielenkiintoista. iPhone X:lla vaan hakee, hakee, hakee, ..., pyörii vähän aikaa, taas hakee, ja lopulta luovuttaa = menee alkuun pysähtyen sinne.
    Markku
  • Kokeilin nyt myös iPhone X:llä. Ei mitään ongelmia, hienosti toimii.
    Siirtynyt tähän
  • Miksi DNA TV on niin hidas käynnistämään tallenteet Chromecastiin esille .muut sovellukset käynnistyy suoratoistot nopeasti kuten Netflix, HBO...toi dnatv on mielettömän hidas.
    Petri
  • Petri
    Kokeilin Androidilla ja kun painoin Chromecast ikonia, kesti 3 sekunttia, kun TV:ssä luki "DNA TV" ja kun valitsin tallenteen, niin 5 sekunttia meni että lähti pyörimään TV:ssä, kun "play-nappia" painoin.

Onko sulla merkittävästi hitaampi vai onko tuo 5 sekunttia vaan liian hidasta toimintaa?
    JJJN
  • Puoli minuuttia menee Chromecastin kautta, Netflix parissa sekunnissa
    Petri
  • Kyllä siinä sitten joku mättää. Käytän tota melkein päivittäin, eikä noin pitkään ole varmaan koskaan kestänyt. Ongelman ydintä en rupea veikkailemaan, mutta mikä laite sulla on millä käytät DNA TV-sovellusta?
    JJJN
  • Sama juttu tutun samsung tabletilla. Samsung kännykkä yhdistyi muutamassa sekunnissa. Ongelma ratkesi, kun päivitti dna tv apin tabletissa ja muutkin, sitten toimi normaalisti myös tabletissa.
    Sami S