toimiiko DNA:n Mokkula moin simkortilla

Hei,toimiiko DNA:n Mokkula moin simkortilla?
Näytä paras vastaus

Kommentit

• Hei Annu, DNA:n mokkuloita ei ole lukittu DNA:lle, näitä voi käyttää millä tahansa SIM-kortilla. Joillain liittymillä laitteen APN asetuksia voi joutua muuttamaan
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • @Annu ja @DNA Iiro, on hyvä myös muistaa että Moi Mobiili on DNAn omistuksessa eli tottakai Moin simmejä voi käyttää DNAn mokkuloissa vaikka olisivatkin lukittu DNAlle.
    Jari
  • Lisään vielä että Moi Mobiilin APN-asetus on:

data.moimobile.fi

Eli tuo siis pitää laittaa mokkulaan jotta saa nettiyhteyden.

Jari