Toimiiko EU SIM-lukittu puhelin normaalisti Suomessa?

Hei,

Ostin juuri amazon.de kautta uuden samsung galaxy s10 plus ja huomasin vasta jälkeen päin että puhelin on saksan malli ja hetken ggolailtuani sain selville että se tarkoittaa puhelimen SIM-kortin olevan EU-lukittu. Pitäisikö puhelimen toimia aivan normaalisti Suomessa nykyisellä DNA liittymällä vai onko mahdollista etten voi käyttää puhelintani?
Oskari Luolila Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Oskari!

Jos puhelin on lukittu toimimaan vain eurooppalaisilla SIM-korteilla, toimii tämä normaalisti myös suomalaisilla korteilla.