Toimiiko vanha DNA matka mokkula vielä Suomessa?

Moi, olen tulossa Suomeen monen vuoden jälkeen ja minulla on vanha Huawei mokkula (ostin 2017) patteri toimii vielä hyvin mutta voinko ostaa siihen vielä uuden pre paid sim kortin kun tulen Suomeen? vai pitääkö hommata uusi mokkulakin?
PasiP

Kommentit

• Hei Pasi!

Mikä mokkulan malli on tarkemmin?
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Se on Model: E5220s-2
    PasiP
  • näyttäysi olevan umts mokkula. umts verkko suljetaan 2023 vuoteen mennessä. jonka jälkeen käytännössä käyttökelvoton, koska gsm verkko on super hidas.

kyllä tuo mokkula toimii sen vuoden. mutta mikä on käyttötarkoitus? jos tarviit hätänetin ja eikä tarvitse olla nopea niin tuo vielä toimii (sen vuoden).

vähänkin vakavampaan suosittelen väh. lte mokkulaa.
    lasselusse
  • Kyseessä on sen verran vanha mokkula että kannattaa kyllä harkita sen päivittämistä tässä samalla. 😊
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Minulla on tollainen Dna matkamokkula,ihan käyttämätön.
    voin myydä sen halvalla..

DNA Matkamokkula 4G | DNA
    Agualung
  • @lasselusse, nyt kun koulut päättyvät ja 4G-verkon sesonki jälleen alkaa, 3G voi paikoin toimia jopa nopeammin kuin 4G.

Kannattaa nauttia UMTS:ista vielä sen puolentoista vuoden ajan kun voi.
    irritus