Toinen rooteri ja sim kortti samalle nettiliittymälle

Onko mahdollista olla 2 rootteria ja silloin siis 2 sim korttia yhteen samaan sateliitillä tulevaan internetiin.
liisa karlsson Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Liisa! Tarkoitatko nyt 4G -yhteyttä? Jos jostain syystä on tarve, niin on kyllä mahdollista hankkia kaksi eri mokkulaa ja niihin molempiin omat sim-korttinsa, eli liittymänsä. Kahta sim-korttia yhteen sopimukseen ei kuitenkaan ole mahdollista saada.