Siirry uusimpaan kommenttiin

Triplan DNA kaupassa sanottua: Kun DNA netti kytketään taloyhtiööni niin Elisan netti ei toimi enään

Hei, sain kirjeen kotiin DNA:lta noin kolme viikkoa sitten, jossa kerrottiin, että taloyhtiöömme kytketään DNA Netti taloyhtiösopimuksella 15.2.2022, eli huomenna. Minulla siis nyt Elisan nettiliittymä puhelinpistokkeen kautta.

Kävin DNA kaupassa Triplassa toissapäivänä ja sain käsityksen, että kaksi eri nettiliittymää ei voi toimia samaan aikaan, eli kun DNA netti kytketään huomenna, niin sitten Elisan netti ei enään toimi? Onko todellakin näin?

Sanoin kyllä nimenomaan DNA kaupassa, että nykyinen Elisan liittymäni tulee puhelinpistokkeen kautta ja myyjä tarkisti vielä asian toiselta myyjältä ja totesi sitten, että kaksi eri liittymää ei voi toimia samaan aikaan (Elisan puhelinpistokkeesta ja DNA:n kaapelista).

Kysyin asiasta netissä Elisan foorumilla ja siellä Elisalta vastattiin, että olen saanut virheellistä tietoa. Tästä voitte lukea keskustelun ja saamani vastaukset:

https://yhteiso.elisa.fi/laajakaista-70/dna-n-netti-lopettaa-elisan-netin-taloyhtioessaeni-miten-kaey-mun-maeaeraeaikaiselle-elisan-modeemin-maksusopimukselle-522069

Eli miten nyt todella on, voiko eri liittymiä käyttää samassa taloudessa samaan aikaan vai ei?!?

Kommentit

  • Hei! DNA:n taloyhtiölaajakaista tulee eri tekniikalla, eli tämä ei vaikuta nykyisen yhteytesi toimintaan. Olet siis saanut virheellistä tietoa DNA Kaupassa ja kuulostaa siltä, että myyjä ei ole nyt täysin ymmärtänyt asiaa, pahoittelut. Elisan foorumilla asiaa olikin jo selvennetty juuri niinkuin asia on. 👍

    DNA Ida T palveluasiantuntija
  • Ok, kiitos varmennuksesta.
    Jimie

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.