Tämä viesti on vanha ja saattaa sisältää vanhentunutta tietoa.

Tukiasema liian pieni ?

Kysyn monien Eurajokelaisten jääkiekkofanien puolesta, että miksi jääkiekko pätkii Ruutu palvelussa ? On ollut koko kauden ongelma !

Kommentit

 • Moikka!

  Tarkennatko hieman onko kyse nyt siis 4G LTE verkon toimivuudesta vai koskettaako vika pelkästään Ruudun nettipalvelua?

  Mitä nopeuksia saat jos testaat nopeuden osoitteessa http://nopeus.dna.fi/ ?
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Moi
  4g lte verkosta.On matkamokkuloilla ja 4g reitittimillä pätkimistä ja lähetyksen pysähtelyä klo. 20 jälkeen. Moni on valittanut, kuten myös itse että näihin aikoihin 3 erää ei näy ilman kuvan pysähtelyä. Liikaa ruuhkaa ?
 • Matkapuhelinverkossa on eniten käyttäjiä juuri klo 20-24 välillä, mitä nopeuksia saat jos testaat nopeuden osoitteessa http://nopeus.dna.fi/ ?
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • DOWNLOAD
  54.4
  MbpsUPLOAD
  20.6
  KLO. 14.00 Mitattu
  Laitanko nopeuden vielä klo. 20-21 ?
  On ollut peli-iltoina muilla testiohjelmilla(fast.com) DOWNLOAD 2-5 Mbs .
 • Jos asut 800 Mhz tukiaseman alueella, niin tuo 54 Mbit/s alkaa olemaan maksimi mitä siitä saa irti. Sitten kun tuo jaetaan kaikkien käyttäjien kesken, niin eipä sitä lätkämatsia voi katsoa kuin kymmenkunta käyttäjää tukiaseman keilan alueella. Eikö ole kiinteän verkon liittymiä siellä tarjolla ollenkaan? Esim. vdsl, kaapelitv tai valokuitu?
 • Jos liittymä toimii 50 Mbit/s nopeudella iltapäivällä, mutta nopeus romahtaa alle 5 Mbit/s iltaa myöten niin tästä tulisi olla yhteydessä meidän vika- ja katveilmoitusnumeroon p.0800 300 500 jotta osoitteesta saadaan ilmoitus eteenpäin, samalla voidaan myös selvittää onko itse tukiasemassa jotain vikaa joka aiheuttaa noinkin reipasta hidastumista yhteyteen
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • Nyt kello 19.29 ja nopeus 2 Mbit/s. Ja kylä katsoo jääkiekkoa.
 • 5 Min. jääkiekon loppumisen jälkeen nopeus 13 Mbit/s.
  Soitin vikapalveluun ja sanottiin verkon ruuhkautuvan hieman... ???
  Kai tähän on tyydyttävä täällä.
 • Valitettava mobiilikaistan ominaisuus. Näistä ei vain kerrota myyntipuheissa, vaan härskisti mainostetaan teoreettisia maksiminopeuksia.
  Kannattaa testata muut operaattorit esim. Prepaid-kortilla tai ottamalla toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella liittymät Elisalta ja Telialta testiin. Testauksen jälkeen huonommin toimivan voi sitten irtisanoa.

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.