Tule testaamaan DNA TV:ä

Hei,

Näin syksyn tullen ajattelimme uusia testiryhmää ja siten olemme hakemassa uusia loppukäyttäjätestaajia. Jos tällainen kiinnostaa niin lue alta lisää:

Ehdot testaukselle:
  • Testaaja saa toistaiseksi käyttöönsä ilmaisen DNA TV palvelun. Palvelu jatkuu ilmaisena niin pitkään kun asiakas osallistuu testaukseen
  • Testaajan jatkaa nykyisen tilin käyttöä eli verkkotallenteet ja palvelut pysyvät samoina
  • Testaaja voi koska tahansa lopettaa testauksen ilmoittamalla siitä
  • DNA voi lopettaa testauksen 1kk varoajalla. Testauksen loppumisen jälkeen asiakas voi jatkaa DNA TV palvelua maksullisena. Asiakkaan verkkotallenteet pysyvät asiakkaalla
  • Testaajalla on käytössä WhatsApp
  • Testaaja suostuu jakamaan puhelinnumeronsa muiden testaajien kesken WhatsAppissa, mitään muuta tietoa ei tarvitse jakaa muiden testaajien kesken
  • DNA lisää kaikki testaajat WhatApp ryhmään, tämän ryhmän kautta DNA tiedottaa uusista sovelluspäivityksistä jotka siis tulevat jakoon testiryhmälle ennen virallista julkaisua
  • Ennen testiryhmään jakoa sovellukset ovat DNA:n sisäisesti testaamia ja siten ne ovat valtaosin toimivia.  Erityisesti uusien ominaisuuksien kohdalla sovelluksissa saattaa olla virheitä, jotka korjataan palautteen perusteella
  • Testaaja sitoutuu antamaan vapaamuotoista palautetta sovelluksesta ja sen toiminnasta joko WhatsApp ryhmän kautta tai lähettämällä palautetta suoraan ryhmää hallinnoivalle DNA:n työntekijälle. Palutetta tulee antaa vähintään viikkotasolla, mielummin useammin. Palaute ei tarvitse olla pitkä, usein esim kuvaruutukaappaus tai video WhatsAppiin ja lyhyt vikakuvaus riittää.
Jos kiinnostaa niin:
  • Laita sähköpostia ville.partanen(a)dna.fi
  • Otsikko: Haluan DNA TV testaajiksi
  • Kirjoita postiin käyttämäsi laitteet
    • Onko käytössä iOs, mitkä laitteet
    • Onko käytössä Android, mitkä laitteet
    • Onko käytössä Web/selaimet
    • Onko taloudessa Hubi vai ei
  • Kuinka paljon DNA TV:ä käytät
    • Jos taloudessa on Hubi niin erittelynä Hubi vs muut. Esim Hubia 20h viikossa, mobiilia 5h viikossa
  • Kerro mitä palveluita DNA TV:ssä on tällä hetkellä
    • MaksuTV tilaukset
    • Chromecast
  • Muutaman lauseen mahdollisimman rehellinen kuvaus itsestäsi/kotitaloudesta. Erittäin sopiva testaaja olisi vaikka ”38 vuotias perheen äiti joka nauttii iltaisin muutaman tunnin ajan verkkotallenteista tietokoneen ruudulta. Mökillä käytössä cast”. Meille olisi tärkeää saada mahdollisimman paljon eri taustalla olevia henkilöitä eli haussa ei ole pelkästään testaukseen erikoistuneet IT-nörtit vaikka toki heitäkin mukaan halutaan.
Laitan tänne erikseen tiedon siinä vaiheessa kun testaajia on tarpeeksi, sitä ennen laittakaa hakemuksia tulemaan. Reagoin kaikkiin hakemukseen viimeistään lähetetyn viikon loppuun mennessä.

Mukavaa syksyä kaikille.
DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Tuo on vähän epäreilua että pitää olla Whatsapp käytössä, ei kaikki halua sekaantua someen! Pahaa pelkään että jossain vaiheessa Dnan asiakaspalvelukin alkaa toimia vain somessa eikä puhelimella tai sähköpostilla saa enää ketään kiinni. Uskokaa tai älkää mutta kaikki ei varsinkaan halua sekaantua mihinkään mikä on kytkyssä Facebookiin, Facebook omistaa Whatsappin ja Whatsapp vuotaa kaikki tiedot Facebookille ja Facebook taas siitä eteenpäin! EI KIITOS!
    Jari
  • Ajattelin kanssa että voisin tähän liittyä, ongelmista kun tulee tänne foorumille aktiivisesti raportoutua kuitenkin. mutta tuo Whatsapp ei kyllä innosta yhtään. Vosikohan sen tehdä jollekkin prepaidille?, omaa numeroani en aio sinne tunkea. Ollut mokoma palvelu viimeksi käytössä joskus 10 vuotta sitten.

Anteeksi siis ei liittyä, vaan "tehdä hakemuksen" Villelle, koska oon IT-nörtti niin ei välttämättä oteta mukaan...

Tässäkö nyt saa kuitenkin sen Android 9:sin, heti vai kohta jos pääsee mukaan?
    JJJ
  • En koske naamakirjaan pitkällä tikullakaan!
    PW
  • @DNA Ville Partanen

Jaaha..
    Taas DNA:lla vedetään johonkin uuteen suuntaan ja unohdetaan kesken jo menossa oleva uudistus!!!

Edelleenkin edes uudistettua DNA-tv -palvelua ei ole saatu toimimaan, edes päivitettyä kaikille palvelun käyttäjille. Edelleenkikö joutuvat kovalevyn haltijat odottelmaan uutta palveluversiotaan?

Ville, missä mennään?
    A-P
  • Olen sitä mieltä, että kannattaisi nykyinen TORSO DNA TV ensin korjata eikä alkaa peittelemään virheitä uudella versiolla. Nykyiseen en koske pitkällä tikullakaan, kuin jos tulee ihan pakkorako. Ainakin seuraavat asiat tulisi korjata:
    - DNA TV:ssä pitäisi olla tarjolla samat tekstitys- ja äänivalinnat kuin vastaavilla TV-kanavillakin.
    - Tallennusmahdollisuus pilveen pitäisi olla myös tilatuilta maksuTV-kanavilta.
    - Viihdekirjastossa tekstityksen koon pitäisi olla ns. normaali ja pienennettävissä. Nyt se on aivan mitättömän pieni.
    - Huvilaatikon käyttäjien tulisi voida tallentaa kiintolevylle kaikki ohjelmat, joihin on oikeudet.
    PW
  • Vielä mahtuu mukaan testaajia, erityisesti haetaan pelkkiä mobiilikäyttäjiä. Laittakaa vaan rohkeasti mieliä tulemaan 😀

Whatsappin voi toki myös reagata prepaidiin. Whatsappia käytetään koska sen kautta on nopeaa ja tehokasta levittää tieto uudesta päivityksestä, moni saa informaation samaan aikaan ja sitä kautta on helppo ilmoittaa bugista (saa esim videon/kuvan)

Ja selvennyksen vuoksi: Ei tässä mitään uutta DNA TV:ä olla tekemässä vaan halutaan kommentteja joiden perusteella kehitetään tätä nykyistä 😀
    DNA Ville Partanen Tuotekehitysjohtaja
  • @DNA Ville Partanen

Tehdystä työstä pitää saada korvaus. Sitähän DNA ei tässäkään tarjoa.
    Itse olen aiemmin osallistunut testaukseen ja nyös testausten ulkopuolella laittanut palautetta ja kehittämisideoita DNA:lle. Kokemuksesta vain sanon että eihän siitä tehdystä työstä edes jäänyt mitään, eikä ainakaan vienyt palvelukehitystä siihen suuntaan kuin olisi odottanut.

"Kehitetään tätä nykyistä"

Eikö sitä "nykyistä" alettu testaamaan jo pian vuosi takaperin - täyttä kuraa on edelleenkin ja missä on se kovalevyllinen hubi??? Kannattaisi Ville oikeasti nyt miettiä uusiksi tämä loputon virheellisten valintojen ketju -
    KUKA ON SYYLLINE? Kurkkaako se peilistä?
    A-P