Siirry uusimpaan kommenttiin

Tulevan kännykkälaskun tämän hetkisen saldo

Puheluita ollut tavallista enemmän menneen huhtikuun aikana. Mitäkö mahtaa olla suurinpiirtein tuleva lasku? Laitoin hakusanaksi "saldo" mutta siellä oli vain
prepaid iin vastauksia. Minulle tulee lasku käytön mukaan kuukausittain. Kenties en osaa hakea?
Taina Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

 • Voit katsoa liittymäsi kuluvan kauden saldon kirjautumalla Minun Palveluun https://minunpalveluni.dna.fi/

  Saldotietoon sisältyvät kaikki liittymän puheluista, tekstiviesteistä ja tiedonsiirrosta kuluvalla laskutuskaudella kertyneet laskuttamattomat maksut.
  Saldotiedot päivittyvät pienellä viiveellä, ulkomaan käytön veloitusten viive saattaa olla jopa muutaman päivän.
  Saldotieto ei sisällä kuukausimaksuja tai kertaluonteisia kytkentä- ja avausmaksuja, joten saldotieto ei ole sama kuin laskun loppusumma.
  DNA Ida T palveluneuvoja
 • Hei, Kiitos vastauksesta! Tämä tuli selväksi.//Taine
  Taina
 • Saldotiedoista saa näkyville toukokuun tapahtumat.  Viimeisin lasku koskeen maaliskuun puheluita.  Miten saa näkyviin huhtikuun saldon?
  Kaisa Tapaninaho
 • Hei Kaisa!

  Menneiden kuukausien saldotiedot näet aina laskuerittelyistä, tarvittaessa vanhat laskut ja niiden erittelyt löytyvät myös Minun palvelustani.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Huhtikuuta ei ole vielä laskutettu, saldotiedoissa näkyy toukokuu. Kysyn uudelleen, miten näen huhtikuun saldon tai tapahtumat?
  Kaisa
 • Huhtikuun laskun pitäisi muodostua lähipäivinä jos sitä ei vielä näy, voit tarkistaa saldon erittelystä vasta tämän jälkeen. Tässä vaiheessa saldotietoja ei ole siis vielä saatavilla mistään.
  DNA Hanna palveluneuvoja
 • Asia ei ole minulle tärkeä, halusin vaan tuoda esiin selkeän puutteen.  Mielestäni "saldo"-toiminnossa pitäisi olla valinta, miltä ajalta saldon haluaa.
  Kaisa
 • Kaisa, olen samaa mieltä kanssasi! Kun esim. vertaan meidän omakotitalon menneen ajanjakson sähkön kulutusta. Hieno homma kun paikallisen sähköyhtiön Online palveluun voi valita minkä ajanjakson haluaa ja tulos on sekä euromääräinen että kilowatti-määräinen. Kännykkälaskuni on harvoin yli 40e kuukausitasolla. Hirvittää mikä mahtanee olla nyt? Kaikilla kavereilla ei ole whats App ia joten silloin soitto "normaalisti". Voihan corona!//Taina
  Taina

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti. Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.