Tunnuksen aktivointi

En saa luotua itselleni DNA tunnuksia. Järjestelmä ilmoittaa: "Sinulla on jo käyttäjätunnus. Uuden käyttäjätunnuksen voi samalle käyttäjälle luoda vain kerran. Sinulle on jo luotu käyttäjätunnus, mutta se on jäänyt aktivoimatta. Voit aktivoida DNA Tunnuksen sähköpostitse lähettämämme linkin kautta. Jos et löydä sähköpostiviestiä, tarkistathan myös roskapostikansion."
Olen tarkistanut myös roskapostikansion, mutta aktivointiviestiä ei löydy. Mikä neuvoksi?

Perttu Heino Ilmoita asiaton sisältö