Tuokaa MiniData (tai vastaava) takaisin!

Nyt edullisin puheliittymä Dnalla on Dna Puhe johon ei sisälly dataa lainkaan, silti se maksaa saman kuin myynnistä poistunut MiniData. Miksi ihmeessä? Miten voi pelkkä puheliittymä maksaa saman verran kuin satunnaiseen käyttöön tarkoitettu puhe- ja dataliittymä?
Moni varmasti kaipaisi sitä satunnaista dataa esim. sähköpostien tarkistukseen ym. pieneen toimintaan mutta ei halua maksaa 13 euroa liittymästä jota käytetään satunnaisesti dataan ja etupäässä puheeseen ja tekstareihin.
Huomioikaa myös varttuneempi väki eikä vain nuorisoa! Eli tuokaa takaisin edullinen liittymä jossa on hidas netti ja jossa on sekunti/minuuttivelotteiset puhelut 0,07 snt/min ja tekstarit 0,07 snt/kpl. Ei kaikki tarvitse 100 Megaisia, tai edes 1 Megaisia nettejä puhelimeen! Kiinteä nettiyhteys on kunnon hevikäyttöä varten!

Kommentit

 • Itsekkin samaa ihmetellyt, ei mitään järkeä ensin pakko data ja sitten ei saa jos haluaa...

  Onneksi löytyy vielä muita vaihtoehtoja, esim. Globetelilla mielenkiintoinen tarjonta, eikä megahinnoiteltu data edes kallista ja kohtuu hintainen rajaton data, juuri sopiva puhelimeen.

  Toki telian verkko niin vielä ei ole viitsinyt vaihtaa huonompaan kuuluvuuteen.

  Eikä toimimattomaan verkkoon (elisa, jolla on koirapanta liittymä, 128kilon netillä, mutta eipä sillä mitään tee kun dataa ei verkossa liiku ja puhelut ei toimi, kuuluvuutta kyllä on)
 • DNA seuraa Elisan jalanjälkiä. Tarjontahan on identtinen. Ensin Elisa toi pakkodatan, dna:lla vielä oli netitön halpaliittymä. Joku vuosi tms. Tuli sitten Elisan hintainen pakkodata. Elisa meni sen pakkodatan poistamaan ja jäljelle jäi samanhintainen viiden euron puhekäyttöön tarkoitettu simmi.

  DNA:lla oli noin vuoden pakkodata samaan hintaan eli teoriassa sai vielä siirrettyä muualle Elisalta tai Telialata vastaavan liittymän, joka sieltä poistui.

  Nyt Elisa poisti puheliittymän ilman puhetta ja se on nyt 7,90 maksava etanadata-liittymä EU-datalla. Lyödään vaikka vetoa, niin kesäkuuhun mennessä DNA:lla identtinen liittymä eli "toiveemme" taas kuunnellaan mutta samalla hinta nousee ja tulee tarpeettomia EU-datoja 2 Gt joita ei perus-Matti tarvitse mihinkään.
 • Törkeetä että liittymä on poistunut. Painaako ahneus? Toisaalta Telian etukäteen maksettu liittymä maksaa 3.90 ja toimii hyvin

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.