Tupla Hubi

Vaatiiko toiseen huoneeseen asennettava tupla hubi ethernet yhteyden vai riittääkö wifi?
Lars Helenius Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Hei Lars!

Toisen laitteen kohdalla asennus ei eroa mitenkään vaan senkin kanssa olisi suositeltavaa käyttää ethernet-liitäntää, mutta voit myös käyttää WiFi-verkkoa.

Huomioithan, että mikäli modeemi/reititin on eri huoneessa hubin kanssa niin yhteys ei välttämättä ole riittävä.
    DNA Ilkka palveluasiantuntija
  • Minulla käytössä kaksi hubia
    "ykkösessä" liitännät: antenni ja Wifi (+kovalevy joka toimii myös, tosin ilman ajansiirtoa, )
    "tuplassa" ainoastaan Wifi

-molemmissa netti siis Wifin kautta, netin nopeus vaihtelee 30-80 mbps (reititin eri huoneessa) ja toimivat, kuten hubi yleensä, suhtkoht ok
    Pertti O