Tuplanetin kyseenalainen toimivuus

Huoltotiedotteiden mukaan Harjavallassa on luvassa koko kesän ajan netin pätkimistä verkon päivitystoimenpiteiden takia. Minulla on tuplakaista, joten sen ei pitäisi olla ongelma. Paitsi että tuplakaista ei toimi noin puoleen tuntiin siitä kun sen on kytkenyt päälle! Hesarin sivut aukeavat hitaasti noin viiden minuutin odottelun jälkeen (ja suht normaalisti siitä eteenpäin), mutta esim yhteys discord-palveluun tai käyttämiini ulkomaisiin sivustoihin ei aukea moneen herran aikaan. Eilen odotin 27 minuuttia yhteyden aukeamista, tänään mennyt 20 minuuttia eikä mm. discord aukea vieläkään.

Aika hulvatonta että mobiiliyhteys ei toimi, vaikka kehotatte etätyöläisiäkin käyttämään sitä, kun kaapeliyhteys katkeaa. Laskussahan nämä lähes päivittäiset katkokset eivät näy mitenkään: täysi hinta laskutetaan, vaikka mobiilinetti ei toimi puoleen tuntiin yhteyden ottamisesta. Se, että hyvällä tuurilla kotimaiset sivut aukeavat ei riitä, kun laskutetaan kuitenkin täysi hinta.

Kommentit

 • Hei HL!

  Näistä mobiiliverkon ongelmista kannattaa olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluun p.044 144 044 tai puhelimen Oma DNA sovelluksen kautta, sillä tämä ei kuulosta liittymän normaalilta toiminnalta
  DNA Iiro palveluneuvoja
 • HL, ihan uteliaisuudesta kysyn: loppuuko teillä radiokanavat kaapelista nyt Harjavallassa ja mitä kaikkea teillä tehdään siinä kaapeli-tv remontissa? Vaihdetaanko antennirasiat tms.?
  Dnahan on uhannut että koko sen kaapeli-tv verkosta loppuu radiokanavat vaiheittain ja radiokanavien käytössä olleet taajuudet siirretään laajakaistan käyttöön.
  Jari
 • Tuolla tarinaa asiasta.
  Radiokanavia poistetaan aluettain.

  Radiokanavat loppuu Dnan kaapeliverkossa! - tuki.dna.fi - DNA
  BQ24
 • @Iiro - ei tosiaan kuulosta normaalilta toiminnalta, ja alkaa ottaa kupoliin. Olen nyt lähettänyt omien sivujen kautta viestin aspaan, toivottavasti sitä kautta hoituu.

  @Jari - Huoltotiedotteessa ilmoitettiin vain, että tehdään päivityksiä. Sen tarkemmin en osaa sanoa.

  HL
 • BQ24: "Radiokanavia poistetaan aluettain."

  Tiedän, ja tuo ketju johon linkkasit on juurikin mun aloittamani! Ei siis juuri mitään uutta infoa.
  Jari

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.