Turussa pansiossa todella huono 5G kuuluvuus

Turussa pansiossa on nyt ollut kuukauden ajan jotain ihme häikkää 5G kuuluvuuksissa, mun 5G kuuluvuus ei ole kuukauteen mennyt yhtä pykälää ylemmäs. Mulla on myös 5G kotinetti huawein mokkulan kautta missä on kokoajan täydet kuuluvuudet. Jos menen vaikka turun keskustaan niin siellä on kokoajan täydet kuuluvuudet, heti kun tulen pansioon (lumikonkatu tai heinikonkatu) niin 5G kuuluvuus pysyy yhdessä pykälässä. Puhelimena S21 Ultra, olen kokeillut lentokone tilaa ja olen käynnistänyt puhelimen uudestaan. Mun veljellä on sama ongelma dna 5G verkon kanssa pansiossa, kuuluvuus hänelläkin yhdessä pykälässä, hänen puhelin on iPhone 12 Pro Max.
Ikisinkku Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Moikka, alueelta ei ole ainakaan tehty katveilmoituksia eikä alueen tukiasemista ole yleisiä vikailmoituksia joten asiasta tulisi olla yhteydessä suoraan asiakaspalveluun. Näin voimme selvittää liittymän toimintaa suoraan verkon puolelta.

Maksuton vikapalvelumme palvelee 24/7 p.0800 300 500