Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Turvapaketin perhesäännöt

Turvapaketti on asennettuna mutta perhesäännöt eivät ole valittavissa. Herjaa, että sovellus täytyy päivittää laitteella, jotta ne saa käyttöön. Sovellus on jo päivitetty. Ja silti ei toimi Maksetaan turhasta?
Miia Gomes Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

  • Olisitko tarvittaessa asiakaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä niin tarkistetaan tilauksesi, kiitos!
    DNA Ida T palveluneuvoja

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.