Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

Turvapaketti

Ostin turvapaketin kahdelle laitteelle. Toisessa toimii ok ja voi valita haluaako käyttää nettiä turvan kautta vai esim. chromea suoraan mutta toinen ottaa automaattisesti turvatun haun käyttöön. Kuinka tällä toisella laitteella voi ohittaa turvan? Voinko väliaikaisesti ottaa turvan jotenkin pois käytöstä?

Kommentit

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.