Turvapaketti lakkasi toimimasta kunnolla

Tuli ilmoitus että turvapaketti vaatii käyttäjän toimia. Suojattu selaus ja pankkitoiminnat pitäisi määrittää, mutta tulee ilmoitus että sitä ei voi tehdä:
"Browsing protection by F-secure ei voitu asentaa, koska sen on raportoitu aiheuttavan vakaus- ja tietosuojaongelmia."

Mitäs nyt tehdään että saadaan taas toimimaan?

Kommentit

• Kyseessä on Firefoxin vika, ja F-Secure suosittelee käyttämään Chromea tai Edgeä, kunnes vika on korjattu https://twitter.com/FSecure/status/1504814437487812612
    mie
  • Nyt näyttäisi taas toimivan kun asensi Firefox laajennuksen.
    Mutta kun menee pankin sivuille niin toisessa koneessa ei tule mitään banneria ja sivun kehystä näkyviin. Mistä tietää että pankkisuojaus on toiminnassa?
    Toisessa se pankkisivulle mentäessä katkaisee etäyhteyden, josta tulee ilmoitus, ja sivu jää keltaisenruskean reunuksen ympäröimäksi. Toisessa koneessa ei näy mitään mikä ilmoittaisi pankkisuojauksen olevan toiminnassa, ei siinä ole etäyhteyttäkään.
    risto
  • Tunnistaa siitä, että näytön ympärille tulee vihreä kehys ja ruudun yläosaan ilmestyy hieman isompi kohta, johon hiirellä osottaessa tulee vihreä ok merkki ja sitä klikkaamalla aukeaa suojaus ilmoitus tarkemmin.
    mie
  • Juuri tuota kehystä ei tule toiseen koneeseen. Se on se ongelma, vaikka juuri asennettu Firefoxin laajennus DNA turvapaketin asetuksien kautta.
    Kehyksen väri saattaa olla erilainen johtuen siitä että mulla katkaisee etäyhteyden?
    risto
  • Eli kun tuota kehystä ei tule, niin voiko pankkisuojaus silti toimia? Ja mistä sen näkee?
    risto