TV

Minulla on nyt telkkari tehnyt kuukausien verran pikselöintiä eli mistähän mahtaa johtua? Taloyhtiössämme on teidän kaapeli.

Olen vaihtanut uuden antellijohdon, mutta sillä ei ole mitään vaikutusta. Kanavat olen hakenut useamman kerran, mutta ei vaikutusta.

Mikähän mahtaa olla selvitys tälle ja odotan vastausta mahdollisimman pikaisesti, kiitos!

Terkuin Tiina

Tiina Taponen Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Kannattaisi ensin laittaa TV tehdasasetuksille, jolloin kaapeliverkon kanavat haetaan uudestaan.
    Ethän katso antenniverkon kanavia (13 kpl)?
    PW
  • Sitten kerro asuinalue.
    Asutko kerrostalossa / Rivitalossa.
    Onko yhtiön muiden asukkaiden laitteissa esiintynyt samaa vikaa.

DNA Vikapalvelu. 0800 300 500
    Pitäis olla auki 24/7

Talojakamossa häriötä.
    Aluejakamossa häiriötä.
    Singaalivuotoa jossakin.
    Tuleeko nettiyhteys samasta pistokkeesta.
    Toimiiko netti ongelmitta.
    Meneekö antennikaapeli suoraan seinärasiasta televisioon.
    Onko välissä muita laitteita,esim modeemi.

BQ24