DNA TV ei toimi nettiselaimella

Windows 10, Chrome, uusimmat päivitykset, netin nopeus n 40Mb (kupari-DSL-->WLAN), koneessa tehoa riittävästi.
TV DNAta pystyy katsomaan n. yhden minuutin, sitten pysähtyy.
Sitä ennen saattaa tulla kuvan alareunaan pikselimössöä, puoli ruutua voi muuttua punaiseksi pikselimössöksi
-ja kyllä, olen bootannut
Samassa verkossa olevalla Android tabletilla ei mitään ongelmia.

Kommentit

• Hei Hannes!

Koskevatko nämä ongelmat suoria lähetyksiä, omia tallenteita vai ohjelmakirjaston sisältöjä?
    DNA Ida S palveluneuvoja
  • Itsellä sama ongelma myös, Kokeillut Edgellä, Firefoxilla ja Cromella ja sama homma, toimii noin minuutin, alkuun alareunaan tulee tuota pikselimössöä ja sen jälkeen tuo puolen ruudun pikselöinti ja lopuksi jumahtaa lähetys. Esim. android-puhelimella toimii moitteettomasti samassa verkossa. Itse olen ainoastaan katsonut suoria lähetyksiä ja niissä ainakin tuo vika ilmenee.
    Itselläni talolaajakaista 100 meganen.
  • Hei Jarmo!

Esiintyykö ongelmaa kaikilla kanavilla vai vain joillain tietyillä? Toimiiko netti muuten moitteettomasti?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Moi!

Kyllä kaikilla kanavilla esiintyy tuo virhe. Katson tosi vähän netin kautta näitä ohjelmia, jotenka minulla ei ole kuvaa siitä, miten kauan ongelma on ollut, koska aikaisemmin tällaista ongelmaa en ole havainnut. Viikonloppuna katselin Viasat Jalkapallo -kanavaa, ja tökki niin pahasti, että katselin sitten puhelimen välityksellä pelin loppuun, kun televisio oli varattu muuhun käyttöön.

Tänään sitten testasin, kun kysyit Hanna-Mari tuosta ongelmasta muitakin kanavia, niin ainakin kaikkissa tökki. Viasat Jalkapallo, Viasat Jääkiekko, Eurosport 2, Viasat C More Sport 1, Viasat Film. Yle  1 ei käynnisty ollenkaan, kun herjaa flashista, toki Ylen kanavia katson suoraan Areenasta, jos tarvis on, joten en sitten testannut tuota flashin asennuksen jälkeen.

En tiedä, miksi mulla näkyy nuo Viasatin Filmi -kanavat tuossa nettiversiossa ja samalla myös C Moret, koska itselläni on Ruutu+ viihde ja urheilu, Viasatin urheilukanavat ja sitten vielä nuo Eurosportit 1 & 2. Onko joku tarjous menossa, ainakin kesällä oli kaikkia Viasat Film- kanavat jakelussa televisiopakettien haltijoille.
  • Vielä sen verran, että netti toimii normaalisti. Yle Areenat, Youtubet, Katsomot, Ruutu, niissä ei ole mitään ongelmaa.
  • Sama homma. Ohjelmakirjasto ei toimi ollenkaan tietsikalla, mutta android-puhelimella ja tabletilla toimii ihan normaalisti
  • Sama pysähtyminen tapahtuu täälläkin, WIN 7, Chrome 64bit.
    Lisäksi Ruutu 2:lla ja C more sport 1:llä iso osa kuvan alalaidasta on pikselimössöä.

Ylen kanavat vaativat Flashin ja muutenkin kanavat ovat ei-HD kuvasta jaossa. Ei näin.
  • Hei

Aloitin tämän viestiketjun.
    Ja tosiaan koskee ainakin suoria lähetyksiä kaikilla (ei Yle) kanavilla: . Viasat Jalkapallo, Viasat Jääkiekko, Eurosport 2, Viasat C More Sport 1
    Toistopalvelua en käytä.

• Mitään yleistä vikaa ei ole ollut tiedossa joka aiheuttaisi näitä ongelmia. Suosittelen ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse jossa tuota voidaan selvittää myös tarkemmin teknisen tukemme avustuksella.

Asiakaspalvelu 044 144 044
    ma-pe 8-18
    la 9-16.30
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • Mulla tuohon kuvan pysähtymiseen tietsikassa crome-selaimella auttoi, kun asetuksista salli flashin käytön automaattisesti ilman mitään etukäteiskysymistä tms.
  • Ei auttanut Chromessa flashin käytön salliminen. Asensin uusimman flash-playerin, ei sekään auttanut. Kokeilin Edgeä, ei toiminut ollenkaan koko Dna Tv. Sain kuitenkin Firefoxin toimimaan. Mulle riittää tuo, jos se vaan jatkossa toimii. Yleensä käytän Chromea, mutta ei tuo foxikaan outo ole.
  • Samoin näkyy toimivan Internet Explorerilla tökkäämättä.
    DNA TV-palvelun latautuvassa www-osoitteessa on vaan mainittu html5. Ei käy järkeen, että siihen vielä flash vaaditaan. Vuonna 2017 flashiä ei pitäisi muutenkaan olla käytössä missään palvelussa, josta maksetaan rahaa.

• Näin kuin näinkin kuinka Ronaldo valittiin vuoden pelaajaksi, ja vielä dna.tv:llä..
    Kun asensin ensin Firefoxin, joka tuntuu toimivan, ollut päällä jo yli 10min ilman ongelmia.
    Chromella ei kestä minuuttiakaan kun alkaa pikselimössöjen tulo ja alle kaksi minuuttia kun pysähtyy kokonaan.
    Chrome: Version 60.0.3112.101 (Official Build) (64-bit)
  • Tältä palsalta tai tästä säikeestä ei muuten tapahdu kirjoittamalla DNAn puolelta yhtään mitään. Jos vikaa on, ja haluaa siihen korjauksen tai oikean yrityksen, on ihan pakko olla yhteydessä vikapalveluun 0800-300500. Tämä vain huomautuksena, jos se ei ole selvillä kirjoittajille.
  • 100MB valokuitu, Win10, AMD 1700x, 32GB RAM, GTX1070 netti pelaa kuin unelma paitsi DNA TV, joka Firefoxilla toimii maksimissaan minuutin, jonka jälkeen kuva jäätyy. Edgellä toimii hieman paremmin mutta Pitkämäen heitot jäivät silti näkemättä. iPadilla ja Lumia 950 puhelimella toimii moitteetta samassa verkossa.
  • DNAn pitäisi ilmoitusten perusteella - kaikkia kanavia pitkin tehtävien ilmoitusten kautta -  tehdä platform-kohtaista analyysiä ja tilastointia - tällä hetkellä ilmeisesti näin ei ole, koska kaikkeen vastataan ettei mitään yleistä vikaa ole. Ja vikoja on jatkuvasti.
  • Sama kokemus tänään, C-More Max urheilulähetys pätki / jäätyi 30 sek välein, lankaverkon nopeus "vain" tasainen 16 mbps. No, nyt Late Show näyttää pyörivän. Saas nähdä mitä F1 tekee huomenna.
  • Mulla oli samanlaisia jäätymisongelmia 1.5v sitten ja syypää oli flash. Kun disabloin sen kokonaan niin sen jälkeen ei ole ollut mitään jäätymisongelmia.
  • Tänään pikkasen testailin toimivuutta. Yleensä käytän Chromea incognito-tilassa ja siinä Dna Tv:ssä ilmenee noita vikoja, mitä aikaisemmin olen kuvannut, mutta tuossa "normaali"-tilassa en ainakaan heti huomannut mitään pätkimistä taikka pikselöitymistä, joten pitänee vaihtaa "puolta" kun katsoo jatkossa Dna tv:tä.
  • Jos painan esimerkiksi +2 minuuttia eteenpäin niin ohjelma jumittuu siihen. Ei auta bootit eikä selaimien sammutus. Ohjelman katsomista ei pysty enään jatkamaan. Todella ärsyttävää kun ohjelmaa ei voi sitten katsoa loppuun. Koneessa on windows 10 viimeisillä päivityksillä. Sama juttu edgellä ja ie:llä. Keskusmuistia 32gigaa 4 ytiminen i7 prosessori ja 340 mb internet.
  • Myös macbook safari selaimella on alkanut pysähtelemään ja äänikin mennyt joillain kanavilla huonoksi. Huomasin ongelman Ruutu+urheilu kanavilla. Ilmeisesti muutkin maksukanavat tökkii selainversiossa. Dnatv toimii iphonen ja vanhan ipadin kanssa ihan ok samassa verkossa. Viime kevään liigakaudella ongelmaa ei ollut. Mitäköhän on menty taas säätelemään?
  • Itselläni auttoi flashin välimuistitiedostojen poisto ja uudelleenkäynnistys.

Kannattaa kokeilla firefox esr versiota ja flash uninstalleria (ei windowsin poistolla)
    https://forums.adobe.com/thread/928315

Samoin kannattaa tarkistaa levyn eheytys jos kyseessä ei ole SSD levy. Ccleaner voi myös auttaa.
  • Välimuistit tyhjennetty ja ssd levy käytössä. Flash player päivitetty. Ihmetyttää kun kaikki muut videopalvelut toimii, mutta tämä dnatv selainversio ainut toimimaton maksukanavilla. Kesällä vielä formuloita katselin tökkimättä. Kuulemani mukaan myös pc käyttäjillä samat murheet? Tvhubi toimii minulla kyllä tosihyvin ilman murheita sekä kännyköissä ja ipadissa apit.
  • Mikä käyttis mäkissä?
  • Hei!

Tämä selainversiolla ilmenevä vika kuvan pysähtelyn kanssa on satunnainen, eikä toistu kaikilla käyttäjillä. Ongelmaa tutkitaan parhaillaan.

DNA TV:n käyttöön suosittelemme Google Chrome selainta ja selaimen konsolissa olevat mahdolliset virheilmoitukset olisi hyvä ilmoittaa meille. Konsolinäkymän saa auki painamalla selaimessa F12-näppäintä ja siirtymällä kohtaan "console".
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Chromessa vaan on optimoinnissa ongelma Safariin verrattuna suoratoistoissa. Prosessorikuorma moninkertainen. Ohjelmakirjastoja tosin pystyy vain chromella pällistelemään.
  • Ainakin minulla toimii dnatv netissä.
    osx El Capitain, Firefox 55.0.3.
  • Firefoxissa ei näy enää DNATV:n kuva (kesän jälkeen ensimmäinen check)! Musta kuva, alareunassa video "etenee". Vasemmassa reunassa virheilmoitus "Flash plugin failed to load".

Shockvawe Flash on asennossa always active ja kaikki välimuistit tyhjennetty.

Voi kettu mitä vaikeuksia, mitä pitäisi tehdä!?
  • Firefoxissa pitää mennä vasempaa reunaan  (Nettiosoitteen vasemmalla puolelle) ja sieltä hyväksyä flash päälle.
  • @Sami

Minulla on tämä Always activate -asetus noissa plug-ineissa päällä, mutta en kyllä löydä mitään muuta hyväksyntäkohtaa...?
  • Always active ei riitä, pitää vielä sivukohtaisesti hyväksyä dnatv sivusto käyttämään flashia.

Vasemmalla pitäisi olla lukonkuva ja i kirjain. Sieltä hyväksyin sivun käyttämään flashia.

• Lukonkuva -》sieltä nuoli oikealle -》lisätietoja -》oikeudet ja käynnistä liitännäiset (flash ja salli)
  • Näköjään kun laittaa jonkin suoran lähetyksen pyörimään, niin vasemmalle tulee akun näköinen kuvake ja siitä voi hyväksyä flashin aina päälle.
  • Safari selaimellakin pitää asetuksissa hyväksyä Dnatv käyttämään flash playeriä sitten ei pysähtele. Minulla ei ollut kysely päällä niin en tiennyt ettei flash käynnisty kun ei herjannut mitään.
  • DNA TV toimii Firefoxilla, mutta Cromella kaikki muut osat toimivat paitsi varsinainen kanavan katselu.
    Tulee ilmoitus: Lähetystä ei voida toistaa tällä hetkellä.
  • Lienee joku tilapäinen ongelma, ainakin täällä juuri nyt toimii Chromella. Voisi olla edellämainittu flashin hyväksymisen puute asetuksissa.
  • Kokeilein toisellakin tietokoneella. Sama ongelma Cromella, mutta Firefoxilla toimii.
    Ohjelmien tallentaminen ja tallennettujen toisto toimii ihan hyvin sekä Crome että Firefox selaimilla.

heikki
  • Merkillinen juttu!
    DNA tv ei toimi Cromella yleensä, mutta DNA Extra:lta näkyy komeasti Teemu selänne!
    Firefoxilla voi katsella pätkiä, vaihda kanavaa ja sitten takaisin.
  • @Heikki
    Kokeilin Chromella (Windows 10) ja kaikki muut näkyi paitsi tuo DNA Extra 😀

Tuli ensiksi Extra kanavalla tuo virhe, että "kanavaa ei voida toistaa", mutta kerran sivun päivittämällä sekin rupesi näkymään.

Tosin aina täältä löytyy jotain häikkää ja en todellakaan viitsi selaimella katsoa kanavia, nytkin National Geographic "kuvasuhde" on ihan päin persettä, näkyy ehkä 1/4 kuvasta ja lähinnä logo:

• Hei JJJN!

Tämä näyttäisikin olevan jokin yleinen vika kanavalla, samanlaiselta näyttää täälläkin. Kiitos ilmoituksesta! Laitetaan tämä pikimmiten korjaukseen
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Moi,

Sen kerran kun haluaisi katsoa elokuvan vähän isommalta tietokoneen näytöltä niin eipä toimi. Suorat lähetykset ok, mutta elokuvan ostopinin kirjaamisen jälkeen sovellus pyytää kirjautumaan uudelleen (chrome).
     Androidilla toimii kuten pitää, mutta leffaa ei viitsi katsoa 6 tuuman näytöltä.

Nyt homma kuntoon!
  • Toi homma on ollut korjauksessa olikohan neljättä viikkoa........
  • Ja enää ei toimi Viasatin ohjelmakirjasto iOSsissakaan.
    Viitisen leffaa testattu ja ei käynnisty ollenkaan ja/tai tulee koodi:

• Niin ja Hubilla niitä saa yrittää joka kerta käynnistää useamman kerran, pelkkää mustaa usein.
  • Moi,
    DNA:lta olisi kohteliasta edes kommentoida maksaville asiakkaille, mutta nyt he tuntuvat luottavan siihen ettei nämä pitkäaikaiset (>10 vuotta) asiakkaat enää osaa vaihtaa palveluntarjoajaa.
  • Pistä kirjallinen reklamaatio - mulla on jo tämä kuu kokonaan hyvitettynä Viasat Gold paketista ja jos ei korjaannu vetämässä toinen jo valmiiksi. Ei ne opi ehkä koskaan, jos kukaan ei vaadi.
  • Vika (Viasatin ohjelmakirjasto Chromella) edelleen päällä, eikä asiakaspalvelu vieläkään tiedä mikä on korjauksen aito status.
  • Status on että Chromen versioiden 65 ja 66 kanssa oleva ohjelmakirjastojen vika osalla asiakkaista on meillä tiedossa ja korjauksessa oleva vika, ongelma on saatu korjattua C Moren osalta ja muilta osin viankorjaus jatkuu.
    DNA Iiro palveluneuvoja
  • Hei,
    Onko yleinen syy miksi DnaTV ei toimi Safarissa ver 11.1. Omat tallenteet näkyvät, mutta suorat lähetykset eivät näy vaan ilmoittaa, että "Lähetystä ei voida toistaa tällä hetkellä", on tämä ihmeellistä, että ei toimi.
  • @Jukka Haapajoki
    Eihän se mikään ihme ole, siis ei mitään ihmeellistä kun onhan kyse DNA:sta joka ei saa palvelujaan kuntoon ikinä.

• Safarilla toimii vaan Teemu Selänteen puhekanava.
  • Hei,

Onko joku syy miksi Teidän asiakaspalvelunne ei vastaa pyydettyihin kysymyksiin.
  • Ne vastaa että vain chrome on tuettu, jos jaksavat vastata mitään.
  • Ja vaikka Chromekaan ei toimi ohjelmakirjastoilla eikä Safari enää suorissa lähetyksissä ja ainakin Viasatin lähetykset pätki tänään iOssissa kuin huippukokit porkkanoita. Jätetään hubin pätkimiset tästä keskustelusta 😀 VMP.
  • Hei!

DNA TV:tä tulisi käyttää ensisijaisesti Chrome-selaimella, muilla selaimilla emme pysty toimivuutta takaamaan.

Iiron mainitsema ohjelmakirjastoja koskeva vika osalla asiakkaista on edelleen korjauksessa. Pahoittelut koituneesta haitasta!
    DNA Ilkka palveluneuvoja
  • On se merkillistä, että sanotaan Cromen olevan paras selain DNA TV:n katseluun, kun sitä kautta ei pääse katsomaan suoria lähetyksiä lainkaan eikä pääse myöskään C More kirjastoon.

Opera ja Firefox toimivat aivan oivallisesti.

• miksi mix 12 kanavat  history (ei edes valikossa) , viasat history ja viasat explorer (pyytää ostamaan viasat paketin ) eivät näy pc llä ja puhelimessa
  • Moi Timo!

History-kanavaa ei ole saatavilla DNA TV sovelluksen kautta.
    Minkä virheilmoituksen saat kun yrität katsoa noita Viasatin kanavia?
    DNA Hanna-Mari palveluneuvoja
  • Hei,
    minulla yhä sama ongelma viasat-ohjelmakirjaston kanssa, toimii n. 30sek-1min ja sitten pysähtyy. En pysty katsomaan mitään tallenteita kokonaan.

Win 7, chrome. (uusin versio)

Pysähtely ongelmaa esiintynyt itse asiassa aina satunnaisesti suorissa lähetyksissä usean vuoden ajan, mutta ei tässä kokoluokassa, että elokuvien katselu ei onnistu lainkaan.
  • Sama ongelma minulla Cirkus palvelun kanssa. Chrome hyytyy totaalisesti. Jostain syystä dnatv sivusto pyörittää taustalla hirveitä määrä chromeja ja koko roska hyytyy. Tehoja kyllä koneessa ja netissä löytyy.
  • Tämä sivulla löytyy prosessien vähentämisohje. Tutulla auttoi, minulla ei. Kohta on aika alhaalla ja pitää lisätä
     –process-per site chromen starttilinkkiin.

https://www.techbout.com/disable-multiple-chrome-processes-in-windows-10-26897/
  • Chromecast laitteella ongelmaa ei ole. Myös macillä toimii ohjelmakirjastojen katselu.
  • Kannattas tarkistaa myös osoitepalkin lukon kuvakkeesta, että flash on sallittuna.