TV hubi 2.0 ja Prime Video

Onko Amazon Prime Video sovellusta jotenkin saatavilla tuolle uudelle hubille? Minulle google play sovelluskauppa sanoo että hubi ei olisi yhteensopiva eikä anna sitä asentaa.. tämä siis sekä varsinaiselle Prime Video että  Android TV versiolle..
Toni Lappalainen

Kommentit

• Moikka Toni! Sovelluksen pitäisi nyt taas olla ladattavissa laitteelle
    DNA Iiro palveluasiantuntija
  • Amazon Prime latautuu kyllä laitteelle, mutta boksin mukana tullut HDMI-kaapelin kanssa Amazon Prime sanoo "Kokeile jotain toista HDMI-kaapelia", ja vanhan boksin mukana olevalla kaapelilla se vain jumiutuu ikuiseen luuppiin.

Vinkkejä?
    Janne