TV-hubi ja kovalevytallenteet

TV-hubin kovalevy alkanut täyttyä. Ajattelin siivoilla. On aika turhauttavaa kun mistään ei näe onko tallennetta katsottu.

On vain 21 sivullista ohjelmia jotka ovat tallennusjärestyksessä, ensimmäisellä sivulla uusimmat, viimeisellä vanhimmat. Tallenteen tiedoissa ei näy edes miltä kanavalta tallennettu, ei ennenkuin sen sivulta klikkaa auki..  Tallenteita ei voi mitenkään edes järjestää, siis vaikkapa katsomattomat, katsotut, kesken olevat - vanhimmat ensin tai edes nimellä järjestykseen. Kansiointi olisi kiva olla olemassa, mutta sehän tarkoittaisi että olisi myös sitten se sarjatallennuskin oltava..

No kuitenkin ajattelin vanhimmasta päästä katsella mitä voisi poistaa jotta tilaa saisi uusille tallenteille. Menin sitten sinne vihonviimeiselle, 21. sivulle. Sieltähän löysin ohjelmia jotka katsottu ja voisi poistaa. Valitsen [Poista tallenne] - kas mokomaa mitä hubi tekee!!! Tallenteen poistamista ei voi edes todentaa kun ollaankin takaisin sivulla 1. Kukahan kollo näitä oikein on suunnitellut??? Ei muuta kuin pitää loikkia takaisin sivulle 21... Ja poistaa taas yksi tallennus...

HOHHOIJAA!!!! EI NÄIN JÄRKYTTÄVÄÄ KÄYTTÖLIITTYMÄÄ OLISI VOINUT PAHIMMISSAKAAN PAINAJAISISSA VOINUT KUVITELLA SAAVANSA ETEENSÄ KUN ON LAITTEEN JA KOVALEVYN HANKKINUT!!!!

Kommentit

• Hei!

DNA TV -hubin ominaisuuksia pyritään kehittämään ja lisäämään saadun asiakaspalautteen perusteella ja kehitystyötä tehdään jatkuvasti. Tallenteiden kansioimista tai ryhmittelyä on paljon toivottu ja tämä ominaisuus tullaan varmasti laitteelle lisäämään tulevaisuudessa. Pahoittelut puutteista laitteen ominaisuuksissa ja kiitoksia palautteesta!
    DNA Hanna palveluneuvoja
  • Nämähän ovat perusominaisuuksia. Pitäisi siis olla laitteessa jo tehtaalta lähtiessä.
    "Pyritään kehittämään..."  kuulostaa melkoisen ontolta tilanteessa missä hankittu laite ei oikeasti toimi niinkuin on luvattu..
  • Tekee ihan samaa nettitallenteiden puolella mobiililaitteella/tietokoneella. Kun poistat jotain, niin hyppää listan alkuun. Samoin jos valitset vaikka järjestä nimen/ajan mukaan ja sen jälkeen poistat jotain, niin hyppy alkuun ja kaiken lisäksi taas järjestys vakioksi. Kyllä tässä on vaan niin paljo vikaa IHAN JOKA PAIKASSA 🙁
  • Se on nämä nykyajan kehitysmenetelmät laittaneet kaiken sekaisin. Tarkoitin ns. "ketteriä kehitysmenetelmiä", Scrum/Agile. Niissä mennään pieniä askelia kerrallaan eteenpäin (Sprint), siitä johtuen pitkäjänteinen, selkeä kokonaissuunnittelu on liian hataraa ja lopputuloksessa vasta näkyy.