TV- Hubi kaatuu kesken ensiasennuksen...

Ostinme uuden dna hubin tänään, aloimme sitä asentaa ja kesken asennusten tuli ohjelmistopäivitys kehoitus. Boksi alkoi päivittämään ja sen jälkeen ei tapahtunutkaan enää muuta kuin vilkuttaa vihreää valoa, sammuu ja käynnistyy uudelleen... Tätä toistaa jatkuvasti.
On koitettu buutata, ei tapahdu mitään, kaukosäädin ei toimi, ei auta vaikka seinästä irottaa, jatkaa samaa kun laittaa takaisin. Laitettu netti kiinni piuhalla, koitettu wifillä...

Kukkuluuruu Ilmoita asiaton sisältö

Kommentit

• Olisitko ongelman tiimoilta asiakaspalveluumme 044 144 044 yhteydessä, kiitos!
    DNA Ida T palveluneuvoja
  • Toisessa ketjussa DNA:n vastaus:
    Ensimmäisellä käynnistyskerralla Hubi päivittää firmwaren. Firmware tarkoittaa Android versioita. Siten Hubi vaatii nettiyhteyden käynnistyksen yhteydessä. Hubi alkaa lataamaan päivitystä ja samalla ruudulla näkyy latausprosentit. 50% on ns. kriittinen piste. Tämä tarkoittaa, että Hubi on ladannut firmiksen ja alkaa varmistaa latauspaketin oikeellisuutta. Jos paketti on ladattu oikein, Hubi alkaa edetä kohti 100% maalia.

Hubi voi missä tahansa vaiheessa pysähtyä tiettyyn prosenttiin. Varsinkin luvussa 50 laite voi olla aika pitkään. Tämä on normaalia erityisesti, jos käytössä on hidas nettiyhteys.

Jos Hubi jumahtaa todella pitkäksi aikaa johonkin lukemaan niin laite on voinut jumiutua. Tällöin voi kokeilla ottaa virrat pois. Tässä tilanteessa Hubin pitäisi jatkaa latausta. Tätä ennen kannattaa kuitenkin odotella pitkään, vähintään 15 minuuttia.

Jos virtajohdon irroitus ja kiinnitys ei auta niin Hubi on jumissa. Tällöin voi kokeilla resettiä. Tällöin Hubi yrittää ladata netistä ns. pelastusfirmwarea. Tämä tapahtuu seuraavasti

1) Virtajohto irti
    2) Ethernet-johto kiinni
    3) Reset pohjaan (kuulakärkikynän kärki niin että kärki kynässä sisällä aika hyvän tähän)
    4) Virtajohto kiinni
    5) Laske hitaasti 60s ja päästä reset irti

Nyt Hubi lataa pelastusfirmwaren netistä eli palautuu nolla-asetuksille.

Jos tämäkään ei auta niin Hubi on valitettavasti rikki.
    PW
  • Joo selvisi että laite on viallinen ja pitkän pompottelun jälkeen saimme uuden laitteen, joka on vihdoin onnsituneesti asennettu... toivottavasti toimii..

Mutta kiitos vastauksesta! 😀
    Kukkuluuruu
  • @Kukkuluuruu
    Ei se toimi. Oikeasti kamalin digiboxi ikinä. Ei DNA:ta kiinnosta kuin rahastaa asiakkaitaan. Minäkin aika tarkalleen vuoden verran odotellut että TV-hubista saadaan toimiva - turha toivo..

Odotellaan yhä sitä ihmettä
  • Sattuikohan nyt itsellekkin maanantaikappale. Käyttöönoton yhteydessä ehdotti päivitystä ja latasi 50% saakka jonka jälkeen jumiutui. Ruudussa näkyy pelkkä DNATV-teksti. Annoin olla puoli tuntia. Kokeilin käyttää virrat pois. Kokeilin myös tuota resetointia, laite kyllä sammui hetkeksi. Sama homma jatkuu.
    Mikko
  • Sama homma täällä. Nyt kun lukenut kokemuksia tästä laitteesta, taidan pistää palautuksena takaisin. Laitteen laatikko oli kaikenlisäksi jo kertaalleen aukaistu ja uudelleen "sinetöity". Ottaa pattiin kun aina pitää työntää nettiliittymän mukana jotain kylkiäisiä muka. Sama hinta otitko tämän murheenkryynin vai et.

Sami S