Etsimäsi kommentti on joko siirretty toiseen keskusteluun tai poistettu kokonaan.

TV-hubin kaukosäädin hajosi

Jahas, johan tämä surkea TV-hubi viimisen tempun teki - kaukosäädin heitti toimimasta. Luulin että patterit vaan loppunut mutta ei auttanut patterien vaihto. Kolmas TV-hubi, toinen kovalevy menossa, nyt vainen lasahti kauko. Kuvaa hyvinkin laitteen laatua.

Onko muilla moista käynyt? Siis että kaukosäädin lopettaa toimimasta TV-hubisa?

Kommentoi tai kirjoita uusi viesti

Nimesi ja viestisi näytetään julkisesti.Sähköpostiosoitettasi ei koskaan näytetä julkisesti.